1.7.16

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΔΙΑΣΗΜΗ ΧΑΡΤΟΡΗΧΤΡΑ – Όλη η αφρόκρεμα στο πελατολόγιό της, απειλούσε πελάτισσα ότι εάν δεν πληρώσει 5.000 θα πεθάνει ο άνδρας της!


κατινα

Συνελήφθη πασίγνωστο μέντιουμ με την κατηγορία για απάτη

ς από αξιωματικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία.
Μαζί της συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις συνεργάτιδες, μεταξύ των οποίων η αδερφή της, δύο γυναίκες που έλεγαν τον καφέ, τα χαρτιά ταρώ, και μία ακόμη που φαίνεται να έφτιαχνε τον καφέ!

katina2Γνωστές παρουσιάστριες τηλεοπτικών εκπομπών, γυναίκες και άνδρες ηθοποιοί του θεάτρου και τηλεοπτικών σειρών, μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz και των media, επιχειρηματίες εμπεριέχονται στις καυτές ατζέντες του πελατολογίου της γνωστής αστρολόγου-μέντιουμ από τη Νίκαια, από την οποία ζητούσαν λύσεις και απαντήσεις για τα ερωτικά ζητήματα και την υγεία τους.
Η μελλοντολόγος διαφήμιζε τις καλύτερες προβλέψεις, με τεχνικές προερχόμενες από τα βάθη της Ανατολής και την Κωνσταντινούπολη, από την οποία είχε επιλέξει τους συνεργάτες της. Εμφανιζόταν ως η «πολίτισσα» που προσέφερε τις προγνώσεις της σε Τούρκους πρωταγωνιστές του… Σουλεϊμάν!

katina3Το kolpo grosso
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μέντιουμ και οι συνεργάτες του, αρχικά έδιναν συμβουλές για τα συγκεκριμένα «καυτά» θέματα, ενώ όταν τα θύματα φαίνεται να διέκοπταν την τακτικότητα των επισκέψεών τους, επικαλούνταν προβλέψεις για μελλοντικά… τροχαία δυστυχήματα και σοβαρές ασθένειες συγγενικών τους προσώπων…, προκειμένου να συνεχίζουν να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη από την αφέλεια των θυμάτων. Από αυτές τις δύο γυναίκες, το μέντιουμ και οι συνεργάτιδες, φαίνεται να είχαν αποσπάσει με απατηλά μέσα, περίπου 60.000 ευρώ. Οι αξιωματικοί της αρμόδιας διωκτικής αρχής αναμένεται να καλέσουν άτομα από το διάσημο πελατολόγιο της μελλοντολόγου, προκειμένου να καταθέσουν σχετικά με τις επαφές που είχαν με την κατηγορουμένη και τους συνεργάτες της. Η κατηγορουμένη είχε ανοίξει και «υποκατάστημα» πρόβλεψης των μελλούμενων σε ένα υπόγειο της Πλ. Συντάγματος. Η μελλοντολόγος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.,  διατυμπάνιζε στους κοσμικούς κύκλους ότι έφερε κορίτσια από την Πόλη, κορυφαία στην χαρτομαντεία και τα μυστικά του φλυτζανιού. Με μυστικές συνταγές από ματζούνια, έκανε το καλύτερο ξεμάτιασμα, είχε το «αντίδοτο» για την γλωσσοφαγιά, όπως περιέγραφε στην διάσημη πελατεία της, προσφέροντας μάλιστα και ιατρικές υπηρεσίες!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου