26.7.16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ … Στα 86 της συνελήφθη για χασισοκαλλιέργεια!

Απίστευτη υπόθεση στην Άρτα… Στα 86 της συνελήφθη για χασισοκαλλιέργεια!
Οι αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες της 86χρονης μητέρας άρχισαν όταν ο 53χρονος γιος της εντοπίστηκε στην Άρτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας

Η προχωρημένη ηλικία μιας γυναίκας σε ένα χωριό της Άρτας δεν την εμπόδιζε να βοηθάει το γιο της στην καλλιέργεια… κάνναβης! Φαίνεται, μάλιστα, ότι δεν ήταν η μόνη τους ενασχόληση, καθώς δεν διακινούσαν μόνο την παραγωγή τους, αλλά και ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια!
Οι αποκαλύψεις για τις δραστηριότητες της 86χρονης μητέρας άρχισαν όταν ο 53χρονος γιος της εντοπίστηκε στην Άρτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν πάνω του δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 8,36 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου» και σε σκόνη, ενώ κατασχέθηκαν 340 ευρώ και ένα που είχε μαζί του.
Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη, ανακάλυψαν 20 ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική συνταγή γιατρού, ενώ στο αγρόκτημα βρήκαν μια φυτεία από ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους 1,45 ως 2,95 μέτρων. Έτσι, συνέλαβαν και την 86χρονη μητέρα του και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου