27.7.16

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ...ΚΟΡΕΑΣ !!! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορεί την Σεούλ ότι του στέλνει… φίδια!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορεί την Σεούλ ότι του στέλνει… φίδια!
Υπάρχουν φήμες πως άνθρωποι στην Βόρεια Κορέα έχουν ήδη πεθάνει από δαγκώματα φιδιών

Η Νότια Κορέα βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο της Βόρειας Κορέας και του Κιμ Γιονγκ Ουν, καθώς οι βορειοκορεάτες συνοριοφύλακες τα έχουν βρει σκούρα, όπως φαίνεται, λόγω αυξημένου αριθμού φιδιών στα σύνορά τους στην επαρχία Ryanggang.

Η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας υποστηρίζει ότι πίσω από τον ασυνήθιστα αυξημένο αριθμό φιδιών κρύβεται η μυστική υπηρεσία της Νότιας Κορέας.

Μια πηγή από την επαρχία Ryanggang αποκάλυψε στην «Daily NK» πως: «Από τις αρχές του μήνα, οι μονάδες περιπολίας στα σύνορα έλαβαν εντολές να περισυλλέξουν τα φίδια προτού διαφύγουν προς τον ποταμό Amnok. Το βασικό μήνυμα από την κυβέρνηση ήταν ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας αποδέσμευσε τα φίδια στο πλαίσιο ενός “πονηρού σχεδίου” να δοκιμάσει την ενότητα μας».
Η ίδια πηγή συμπλήρωσε πως: «Κάποιοι διαμαρτύρονται αναφορικά με τη φύση των ισχυρισμών του κράτους, καθώς δικαιολογημένα σχολιάζουν ότι ούτε ένα τρίχρονο παιδί δεν θα πίστευε πως η Νότια Κορέα θα μας έκανε επίθεση με φίδια».
Το Υπουργείο προστασίας της Βόρειας Κορέας και άλλες υπηρεσίες καλούν τους κατοίκους της περιοχής να είναι σε ετοιμότητα, ενώ υπάρχουν φήμες πως άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει από δαγκώματα φιδιών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου