29.7.16

ΣΟΚ! Την αποκεφάλισαν σε ραντεβού που έκλεισε μέσω ίντερνετ

Αναζητούσε τον έρωτα μέσα από σελίδες γνωριμιών στο διαδίκτυο Ένα από τα ραντεβού που έκλεισε έμελλε να ήταν και το μοιραίο. 

Η 22χρονη κοπέλα από την Ταλίτσα της Ρωσίας βρέθηκε αποκεφαλισμένη μετά από ραντεβού με άνδρα που έκλεισε μέσα από το Ίντερνετ.

Ως προσωπική κατάσταση στον λογαριασμό της η Κριστίνα Μεντβέντεβα έγραφε «ενεργή αναζήτηση». Είχε τουλάχιστον έναν λογαριασμό σε ένα σάιτ γνωριμιών, αλλά η αστυνομία ανέφερε πως δεν μπορεί να διαπιστωθεί ποιος είναι ο άνδρας με τον οποίο είχε ραντεβού μέσα από το ιστορικό των επισκέψεων της.

Το σχεδόν διαμελισμένο σώμα της βρέθηκε στην ακτή μιας λίμνης στην πόλη Μιτσουρίνσκι κοντά στο Εκατερινμπουργκ, την 4η μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας. Το κεφάλι της ήταν σχεδόν εντελώς αποκομμένο από το σώμα. Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε τρεις μέρες αφού την είχαν δει για τελευταία φορά και αφού ήταν ενεργή στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία ανέφερε πως δεν υπάρχουν  ενδείξεις βιασμού της κοπέλας.

Ζούσε σε διαμέρισμα στο Εκατέρινμπουργκ με μια φίλη της και είχε εξαφανιστεί από τις 24 Ιουλίου οπότε και έφυγε για να συναντήσει τον άγνωστο άνδρα από το διαδίκτυο.

Το τραγικό τέλος της 22χρονης έχει γίνει πρώτο θέμα στα ρωσικά μέσα που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια των γυναικών που χρησιμοποιούν σελίδες γνωριμιών στο ίντερνετ.

 Αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη του επαχθούς εγκλήματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου