2.7.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Συνάντηση Τριτέκνων με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο

  
O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερος εποικοδομητική συνάντηση του συλλόγου μας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κο Χρυσόστομο. 
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς εξέθεσε στον σεβάσμιο Μητροπολίτη τα έντονα βιοποριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μεγάλο πλήθος τρίτεκνων οικογενειών στην συνέχεια αναφέρθηκε στις τελευταίες πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας σχετικά με την λειτουργιά του κοινωνικού παντοπωλείου και στο δημογραφικό πρόβλημα, που έχει πάρει και στη Μεσσηνία τεράστιες διαστάσεις καθώς κάθε χρόνο έχουμε 1.000 λιγότερες γεννήσεις από τους θανάτους. Τέλος ευχαρίστησε για της άριστη συνεργασία που έχει ο σύλλογος μας με την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας με στόχο την υποστήριξη αδύναμων οικονομικά μελών μας.
Ο σεβαστός μας Μητροπολίτης δήλωσε πως θα είναι πάντα στο πλάι μας σε ότι τον χρειαστούμε και του φάνηκε ιδιαίτερα θετική η πρωτοβουλία μας για την δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου.
Στην συνάντηση εκτός του Πρόεδρου παρίστατο η Γραμματέας Αλατσάκη Ξανθίππη και η Συντονίστρια Λειτουργιάς του Κοινωνικού  Παντοπωλείου Μπούρα Παναγιώτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου