26.7.16

Σας πονάει η μέση; Πάρτε... Βιάγκρα και... μ' έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια

Οι άνδρες έχουν πλέον την καλύτερη δικαιολογία για να λαμβάνουν το πιο διάσημο μπλε χάπι της Bayer. 

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται
ερευνητές από την Μαλάτια της ανατολικής Τουρκίας. 
Θα μπορούν να λένε στις συντρόφους τους ότι το παίρνουν για να αντιμετωπίσουν την ισχιαλγία που τους ταλαιπωρεί και παράλληλα να επιλύουν το πρόβλημα της στυτικής τους δυσλειτουργίας.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε αρουραίους, το βιάγκρα κάνει καλό όχι μόνο στην ανόρθωση του ανδρικού μορίου αλλά και στην ισχιαλγία.  Στη Βρετανία, όπως χαρακτηριστικά γράφει η βρετανική εφημερίδα "Sun", περίπου 400 χιλιάδες άνδρες και γυναίκες παραπονιούνται για πόνους στη μέση.  

Σύμφωνα με τους Τούρκους επιστήμονες , λαμβάνοντας ένα μπλε χάπι την ημέρα και για ένα μήνα, επουλώνονται τα κατεστραμμένα νεύρα και η ενισχύεται η κίνηση. Όμως, το Βιάγκρα, εκτός από την ανόρθωση του ανδρικού μορίου και την ανακούφιση από την ισχιαλγία, κάνει καλό και στην καρδιά.

Έχει αποδειχθεί ότι οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου θωρακίζουν την καρδιά τους καθώς διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να προσβληθούν από καρδιακή ανεπάρκεια ή να πεθάνουν από καρδιακή προσβολή σε σχέση με όσους δεν καταφεύγουν στη λήψη του μπλε χαπιού για να ενισχύσουν τη λίμπιντο.

Πριν από ένα χρόνο και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2015, Ιταλοί επιστήμονες από το πανεπιστήμιο "Sapienza" της Ρώμης είχαν υποστηρίζει ότι, το Βιάγκρα θα έπρεπε να χορηγείται για την πρόληψη των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών. Oι επιστήμονες θεωρούν ότι συστατικό που εμπεριέχεται στο συγκεκριμένο φάρμακο χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και προλαμβάνει τις βλάβες στα κύτταρα της καρδιάς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου