27.7.16

ΦΩΤΟ - «ΚΑΜΙΑ» ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ! Γνωστή πολιτικός πάει… φαντάρος!


תרגיל גדודי קרקל

Με ένα απλό και λιτό τιτίβισμα, η γνωστή πολιτικός κατάφερε για άλλη μια φορά να ταράξει τα νερά.
Ο λόγος για τη Μαριόν Λεπέν, ανιψιά της προέδρου του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος.

Η 26χρονη νεαρή πολιτικός έγραψε στο τούιτερ μετά από την επίθεση των ισλαμιστών στο ναό στη Νορμανδία : «Εξαιτίας της απειλής που αντιμετωπίζει η Γαλλία, αποφάσισα να ενταχθώ στον εφεδρικό στρατό. Καλώ όλους τους νέους πατριώτες να κάνουν το ίδιο», έγραψε στο Twitter η 26χρονη πολιτικός. «Σκοτώνουν τα παιδιά μας, δολοφονούν τους αστυνομικούς μας, και σφάζουν τους ιερείς μας. Ξυπνήστε!».
Ενώ σε προηγούμενο τούιτ σημείωσε: « Στη Δύση, όπως στην Ανατολή, οι Χριστιανοί πρέπει να σηκωθούν να αντισταθούν ισλαμισμό»!
Στη Γαλλία ο εφεδρικός στρατός αποτελείται από εθελοντές με ή χωρίς στρατιωτική θητεία οι οποίοι από τη στιγμή που υπογράψουν δεσμεύονται να συμμετέχουν από 1 έως 4 χρόνια.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Γαλλίας, οι προϋποθέσεις είναι οι εξής: να έχουν τη γαλλική ιθαγένεια, να είναι τουλάχιστον 17 ετών, να είναι σε καλή κατάσταση όσον αφορά τις εθνικές υποχρεώσεις παροχής υπηρεσιών, να μην έχουν καταδικαστεί ή να έχουν απολέσει τα πολιτικά τους δικαιώματα ή τα δημόσια αξιώματα και να διαθέτουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες συμπεριλαμβανομένης της φυσικής κατάστασης.
Από τη στιγμή που πληρούν τα παραπάνω, οι έφεδροι λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση, ενώ η συμμετοχή τους είναι με πληρωμένη σύμβαση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου