30.7.16

Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση αγέλης αδέσποτων σκύλων στον Βόλο

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου και αναφορά στη διεύθυνση Υγείας Μαγνησίας κατέθεσε ένας άνδρας που χθες νωρίς το πρωί δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κασσαβέτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, πηγαίνει κάθε πρωί από το σπίτι του στην οδό Τρικούπη για περπάτημα μέχρι τη Γορίτσα και στη συνέχεια για μπάνιο.
Το ίδιο δρομολόγιο ακολούθησε και χθες. Όταν όμως έφθασε στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως με Κασσαβέτη, δέχθηκε επίθεση από αγέλη μεγαλόσωμων σκύλων. «Ενώ προσπαθούσα να ηρεμήσω τέσσερα από αυτά που μου γάβγιζαν ήρθε ένα άλλο και με δάγκωσε στη γάμπα», περιγράφει ο μεσήλικας.
Ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην αστυνομία.
Το συμβάν μαζί με το έγγραφο που πήρε από το νοσοκομείο, ανέφερε και στη διεύθυνση υγείας, προκειμένου να γίνουν συστάσεις για το θέμα των αδέσποτων στο δήμο Βόλου.
«Είναι απαράδεκτο να μην μπορείς να περπατήσεις στο κέντρο της πόλης. Να καταλάβω ότι μπορεί κάτι να σου συμβεί στο βουνό. Αλλά μέσα στην πόλη;», ανέφερε ο ίδιος.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη αγέλη επιτίθεται σε ανθρώπους. Κι άλλες φορές έχουν αναφερθεί περιστατικά στο συγκεκριμένο σημείο.
Μάλιστα δύο περιστατικά ήταν σοβαρά. Μία ηλικιωμένη έπεσε και έσπασε το χέρι της μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκυλιά όπως και ένας ακόμη πολίτης που επέβαινε σε μηχανάκι. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι δίκυκλα και ποδήλατα αποφεύγουν να περνούν από το συγκεκριμένο σημείο, καθώς δέχονται επιθέσεις από σκυλιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου