29.7.16

ΦΩΤΟ - Είναι παντρεμένος με τρεις γυναίκες και τις ικανοποιεί όλες - Πως τα καταφέρνει;


1

 Σέξ με .....πρόγραμμα !!!

Οι 3 γυναίκες δηλώνουν αμφιφυλόφιλες και χαρούμενες με την πολυγαμία. 

Τις λεπτομέρειες για τη σεξουαλική του ζωή αποκαλύπτει ένας νεαρός άντρας ο οποίος αυτοαποκαλείται «Άρχοντας των Συζύγων», καθώς είναι παντρεμένος με 3 γυναίκες! 

Ο 32χρονος Paulie Hussle ζει με τις 3 γυναίκες του, την 31χρονη Vanessa, την 27χρονη Hazel και την 25χρονη Lady, στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.
Οι γυναίκες οι οποίες έχουν κάνει τατουάζ το πρόσωπο του άντρα στη μέση του στήθους τους, δηλώνουν αμφιφυλόφιλες και είναι φίλες μεταξύ τους. Συνηθίζουν να πηγαίνουν παρέα σε γυμναστήριο, ενώ όλες συμβάλουν στην ανατροφή των 3 παιδιών που ο Paulie έχει αποκτήσει με τις Vanessa και Lady. Μάλιστα, έχουν φτιάξει t-shirt με τις στάμπα «Αδελφές σύζυγοι» και «πολυγαμία».
2
Από τη μεριά του, ο Paulie παραδέχεται ότι το να είσαι παντρεμένος με 3 γυναίκες απαιτεί μεγάλη οργάνωση.
«Έχω ένα ειδικό ημερολόγιο στο iPad στο οποίο έχω κωδικοποιήσει με κάποιο χρώμα την κάθε γυναίκα ώστε να σιγουρευτώ ότι θα είμαι μαζί τους στις ξεχωριστές ημερομηνίες και θα παρέχω στην κάθε μία την προσοχή που αξίζουν», λέει ο ίδιος.
Όσον αφορά τη σεξουαλική του ζωή, ο Paulie εξηγεί το κόλπο του: «Θέλω να σιγουρευτώ ότι η Vanessa, η Lady και η Hazel θα ικανοποιηθούν οπότε βάζω ένα άλμπουμ να παίζει και κάνω έρωτα με την κάθε μία, όσο διαρκεί ένα τραγούδι».
3
Η περίφημη τετράδα, όταν δε βγαίνει ραντεβού και όταν δεν επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις, «τρέχει» το μπλογκ «Paulie's Wives» με θέμα την πολυγαμία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου