14.7.16

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΘΩΝΗ

Στην πλήρη ανακαίνιση επιπλέον παιδικών χαρών προχωρά ο Δήμος Πύλου-Νέστορος μετά την υπογραφή των συμβάσεων προμήθειας, τοποθέτησης και ανακαίνισης των παιδικών χαρών στη Μεθώνη και στη Χώρα.

Οι εν λόγω εργασίες ξεκινάνε άμεσα και είναι από ιδίους πόρους του Δήμου Πύλου-Νέστορος, ενώ η εταιρεία που αναλαμβάνει το έργο είναι η «Ι. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.». Οι παιδικές χαρές έμπροσθεν του Δημαρχείου Χώρας και στην παραλία της Μεθώνης πρόκειται να ανακαινιστούν πλήρως και να τοποθετηθούν σε αυτές ελαστικό δάπεδο και νέα παιχνίδια. Επιπλέον θα κατασκευαστεί περίφραξη.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος σημείωσε: « Οι στόχοι μας και οι υποσχέσεις μας προς τους πολίτες παίρνουν μορφή. Συνεχίζουμε ως Δημοτική Αρχή να διεκδικούμε την ένταξη σημαντικών αναπτυξιακών έργων σε όλους τους τομείς επιχειρησιακών προγραμμάτων. Έχουν ξεκινήσει οι ανακαινίσεις των παιδικών χαρών στο Δήμο μας με αυτές του Χανδρινού, της Φοινικούντας και της Πύλου και τώρα προχωράμε σε αυτές τις Μεθώνης και της Χώρας. Στόχος μας είναι να βελτιωθούν οι χώροι αναψυχής για μικρούς και μεγάλους σε όλες τις δημοτικές ενότητες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου