6.7.16

Άλλο πάλι και τούτο! Πουλάνε χάρτες θησαυρών … μέσω facebook! Δείτε πως μπορείτε... να την πατήσετε

Άλλο πάλι και τούτο! 

Μέσω του facebookκαι άλλων σελίδων του διαδικτύου, εταιρεία διαφημίζει πως … προσφέρει χάρτες αναζήτησης θησαυρών! 

Με το αζημίωτο φυσικά! 

Πρόκειται για μία σελίδα που φέρει τον τίτλο golddiggersκαι απευθύνεται σε όσους έχουν «κόλλημα» με την αναζήτηση θησαυρών (κυρίως θαμμένων λιρών από την εποχή της Κατοχής)! 
Μάλιστα στην σελίδα αναφέρουν πως… οι χάρτες προέρχονται από αντάρτες της εποχής! 
Γράφουν τα εξής: 
«Πριν από περίπου 3 χρόνια έπεσαν στα χέρια μας κάποια απόρρητα έγγραφα υψηλόβαθμων ανταρτών του εμφυλίου, τα όποια αναφερόντουσαν σε περιοχές στις οποίες ήταν κρυμμένοι θησαυροί ή είχαν γίνει ρίψεις χρυσών λιρών από τους συμμάχους της εποχής.
Ύστερα από αρκετή προσπάθεια καταφέραμε να αποκωδικοποιήσουμε το 70% των εγγράφων, και να διασταυρώσουμε ιστορικά και γεωλογικά τις πληροφορίες.
Επειδή το "κυνήγι" των θησαυρών στην Ελλάδα θεωρείται παράνομο χωρίς την κατάλληλη άδεια, και επειδή δεν γνωρίζουμε τρόπους ανασκαφών, αποφασίσαμε αυτές τις πληροφορίες να τις βγάλουμε προς πώληση τμηματικά.
Δεν πρόκειται για χάρτες θησαυρών, ούτε μπορούμε να εγγυηθούμε την 100% υπαρξή τους. Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε, είναι να σας καθοδηγήσουμε μέχρι κάποιο σημέιο.
Όλες οι πληροφορίες που έχουμε ξεχωρίσει, επικεντρώνονται σε ιστορικά πρόσωπα τα όποια διαχειριζόντουσαν τα αγαθά των αντάρτικων ομάδων, ομως δεν κατάφεραν να επιβιώσουν κατά την διάρκεια του πολέμου, και στις περιόχες τις οποιές κινούνταν.
Εκτός απο τις διασταυρωμένες πληροφορίες, έχουμε απομονώσει και δορυφορικές φωτογραφίες των περιοχών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε μηνυμα στη σελίδα μας.


Φιλικά, Gold Diggers»!


 Μήπως θα πρέπει άμεσα να υπάρξει παρέμβαση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; 

 patrastimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου