21.7.16

ΒΙΝΤΕΟ - Με τον άντρα μου μωρή; Μαλλιοτραβήγματα που έγιναν viral

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα εντοπίζει τον σύζυγό της με την ερωμένη του στο αεροδρόμιο και επιτίθεται!

Το βίντεο που τραβήχτηκε από ταξιδιώτη με το κινητό του τηλέφωνο δείχνει μια οργισμένη γυναίκα να σέρνει μια άλλη από τα μαλλιά της ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες στέκονται θεατές στο περιστατικό. Το ζευγάρι γυρνάει γύρω γύρω στο χώρο ενώ κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να τους χωρίσουν. Σε κάποια στιγμή, μια από τις γυναίκες φαίνεται να προσπαθεί να βγάλει τη μπλούζα της άλλης, αποκαλύπτοντας το στήθος της.

Το σύντομο κλιπ τελειώνει καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να σταματήσουν τη μάχη μεταξύ των γυναικών στο αεροδρόμιο. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο ενώ τελευταία έχουν αυξηθεί παρόμοια περιστατικά στην Κίνα με τα βίντεο να διαρρέουν στο διαδίκτυο. Κάποιες μάλιστα επιθέσεις έχουν άγριους ξυλοδαρμούς από τις γυναίκες προς τις ερωμένες των συζύγων τους.

Τον περασμένο Μάιο ένα βίντεο έδειχνε μια γυναίκα να ξυλοκοπείται και να απογυμνώνεται την ώρα που την έβγαζαν στο δρόμο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τότε, το περιστατικό έγινε στην κεντρική Κίνα. Της είχαν κόψει μάλιστα και κομμάτια από τα μαλλιά ενώ της είχαν πάρει τα ρούχα και την είχαν αφήσει γυμνή. Ένα άλλο βίντεο προήλθε από την ανατολική Κίνα και έδειχνε πάλι μια ερωμένη θύμα ξυλοδαρμού που την είχαν ξεγυμνώσει και βγάλει στη μέση του δρόμου για εκδίκηση.

Δείτε το βίντεο από το αεροδρόμιο που δημοσιεύει σήμερα η Mirror...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου