9.8.16

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ! Φωτιά στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1 - Επεσε «μαύρο» στο σήμα του σταθμού


ALERT! Φωτιά στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1 - Επεσε «μαύρο» στο σήμα του σταθμού

Φωτιά στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι, στο Agora Center, ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης, με αποτέλεσμα να διακοπεί η μετάδοση του σήματος του σταθμού.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ στο υπόγειο του κτιρίου και έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Το κτίριο εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας και η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ρεύματος για να αποτραπούν τα χειρότερα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει «μαύρο» στο σήμα του σταθμού.
Από τη φωτιά δημιουργήθηκε αναστάτωση στην περιοχή, καθότι είναι πυκνοκατοικημένη και με πολλά γραφεία και καταστήματα στο ευρύτερο σημείο.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, ενώ σε επιφυλακή βρίσικονται και συνεργεία της ΔΕΗ.
Ο σταθμός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ένα βραχυκύκλωμα μικρής έκτασης στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατά συνέπεια τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος του σταθμού. Γίνονται εντατικές προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης για την επαναφορά του σήματος του σταθμού. Η σχετική καθυστέρηση στην επίλυση του τεχνικού προβλήματος οφείλεται στις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής για λόγους ασφαλείας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου