19.8.16

Βάρεσε «κανόνι», άφησε 11.000 υπαλλήλους στο δρόμο και κάνει διακοπές με το γιοτ στην Ιθάκη...

Όταν το τηλεοπτικό συνεργείο του βρετανικού δικτύου Sky News είδε στο Βαθύ της Ιθάκης τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Σερ Φίλιπ Γκριν και προσπάθησε να μιλήσει μαζί του, δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα εξελίσσονταν το εγχείρημα αυτό.

Το ρεπορτάζ του Sky News από το ελληνικό νησί είχε επεισοδιακή τροπή αφού ο επιχειρηματίας, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ημέρες στο νησί του Ιονίου, έγινε έξω φρενών όταν ο δημοσιογράφος του δικτύου προσπάθησε


να τον προσεγγίσει και να του κάνει μερικές ερωτήσεις αναφορικά με την πτώχευση της BHS, της εταιρείας με είδη για το σπίτι που μέχρι πρότινος είχε και την οποία πτώχευσε και πούλησε έναντι μιας λίρας σε έναν επιχειρηματία!

Ως αποτέλεσμα χιλιάδες άτομα έμειναν χωρίς δουλειά, ενώ περισσότεροι από 20.000 πρώην εργαζόμενοι στην BHS κινδυνεύουν να χάσουν τις συντάξεις τους.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο 64χρονος Σερ Φίλιπ Γκριν, ο οποίος βρισκόταν στην Ιθάκη με το πολυτελές γιοτ του- δεν ήθελε να ακούσει και κυρίως να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και έτσι, αντέδρασε έντονα μόλις είδε το συνεργείο.

«Θα πετάξω την κάμερα στην γα...νη θάλασσα» και «φύγετε από εδώ» φώναζε φανερά εκνευρισμένος και στη συνέχεια επέστρεψε στο αξίας 100 εκατ. λιρών γιοτ του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου