23.8.16

Στο εδώλιο για έκτρωση σε 13χρονη γιατρός και ο 34χρονος που την αποπλάνησε

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσουν το φθινόπωρο, ένας γιατρός και ένας 34χρονος, ο οποίος είχε ερωτική σχέση μαζί της οι οποίοι κατηγορούνται για την έκτρωση μίας 13χρονης κοπέλας πριν από τέσσερα χρόνια!

Σύμφωνα τoν ιστότοπο rodiaki.gr, ο γιατρός κατηγορείται για τεχνητή διακοπή εγκυμοσύνης ανήλικης εγκύου χωρίς την συναίνεση των γονέων της, σε μη οργανωμένη νοσηλευτική μονάδα και έκθεση, ενώ ο 34χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου που συμπλήρωσε το δωδέκατο αλλά όχι και το 14ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση, ηθική αυτουργία στην τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης της ανήλικης χωρίς την συναίνεση των γονιών της.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια της ανήλικης το Φθινόπωρο του 2011 σε βάρος του 34χρονου με τον οποίο η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σχέση, κατά την οποία και φέρεται να έμεινε έγκυος. Όμως τη κύηση της την σταμάτησε, με αποτέλεσμα στην υπόθεση να εμπλακεί και ο γιατρός.
Σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και ένα χρόνο μετά πέρασαν την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθούν. Η δίκη έχει προσδιοριστεί να γίνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στα μέσα Νοεμβρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου