9.8.16

Σε κώμα 14χρονη μετά από... φιλί με ecstasy που της έδωσε ποδοσφαιριστής!


Σε κώμα 14χρονη μετά από... φιλί με ecstasy που της έδωσε ποδοσφαιριστής! (pic)

«Ήταν σαν σκηνή από την ταινία ο "Εξορκιστής". Είχε γίνει μαύρη και μπλε», είπε η μητέρα της κοπέλας
 
Την ιστορία μιας 14χρονης μαθήτριας η οποία έπεσε σε κώμα όταν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της έδωσε ένα χάπι ecstasy με το... φιλί του, φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Η μητέρα της έφηβης κινήθηκε δικαστικά εναντίον του ποδοσφαιριστή καθώς όπως υποστήριξε, ο 20χρονος έδωσε στην 14χρονη το χάπι την ώρα που την φιλούσε σε ένα πάρτι, την 1η Ιανουαρίου 2014.

Μάλιστα, η έφηβη λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της μετά το περιστατικό με τον νεαρό, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σκωτίας «Strathspey Thistle FC».

«Ήταν σαν σκηνή από την ταινία ο "Εξορκιστής". Είχε γίνει μαύρη και μπλε», είπε η μητέρα της κοπέλας, περιγράφοντας στην εφημερίδα πώς ήταν η κόρη της λίγη ώρα αφότου πήρε το χάπι.

Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνητό κώμα.

Έπειτα από μια εβδομάδα η έφηβη βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο, συνέχισε να δέχεται ιατρική θεραπεία για μεγάλο διάστημα, ενώ έμεινε και εκτός σχολείο για μερικούς μήνες.

«Δεν μπόρεσε να δώσει εξετάσεις. Ήταν η καλύτερη μαθήτρια. Οι καθηγητές της έπαθαν σοκ με αυτή την αλλαγή στην κόρη μου», ανέφερε συγκλονισμένη η μητέρα.

Όσον αφορά στον ποδοσφαιριστή, παραδέχτηκε ότι έδωσε το χάπι στην κοπέλα, ενώ η ποινή του θα ανακοινωθεί στα τέλη του μήνα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου