19.8.16

ΕΠΕΛΑΣΗ !!! Τα «σάρωσε» όλα ο Μπολτ: «Χρυσός» και στα 200 μέτρα!


Τα «σάρωσε» όλα ο Μπολτ: «Χρυσός» και στα 200 μέτρα!

Συνεχίζει την «επέλασή» του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Γιουσέιν Μπολτ, κατακτώντας ένα ακόμη χρυσό, αυτή τη φορά στον τελικό των 200 μ. Ο Τζαμαϊκάνός σπρίντερ, αν και κέρδισε το 8ο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες με 19.78, έδειξε ωστόσο... στενοχωρημένος από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, ενώ όπως είπε δεν θα ξανατρέξει στην κούρσα των 200μ. παρά την περί αντιθέτου άποψη του προπονητή του.
Ο ίδιος απέδωσε την αδυναμία να σπάσει το ρεκόρ στο γεγονός ότι μεγαλώνει, είναι ωστόσο γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες στη Βραζιλία με την αυξημένη υγρασία δεν επιτρέπει εύκολα την επίτευξη τέτοιων ρεκόρ.
«Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτε άλλο. Τι άλλο πρέπει να κάνω για να αποδείξω στον κόσμο ότι είμαι ο μεγαλύτερος αθλητής;», δήλωσε ο 30χρονος σπρίντερ. «Προσπαθώ να γίνω ένας από τους μεγαλύτερους στην ιστορία του αθλητισμού. Να είμαι μεταξύ του Άλι και του Πελέ. Ελπίζω να πετύχω το στόχο μου όταν θα έχουν ολοκληρωθεί αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες».
Επόμενος στόχος τώρα το χρυσό και στην κούρσα 4Χ100 για να πιάσει το ρεκόρ των Καρλ Λιούις και Πάαβο Νούρμι με 9 χρυσά μετάλλια.
Για την ιστορία, δεύτερος τερμάτισε ο Ντε Γκράας από τον Καναδά και τρίτος ο Γάλλος Κρίστοφερ Λεμέτρ, που έκανε συγκλονιστική προσπάθεια στα τελευταία μέτρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου