15.8.16

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ - Συγκλονίζει η αδερφή της 24χρονης Βούλας: Ήμουν ένα βήμα πίσω της ...

Η βόλτα στους καταρράκτες του Πολυλιμνίου στην Χαραυγή Μεσσηνίας, στοίχισε τη ζωή της 24χρονης ενώ από την πτώση των βράχων τραυματίστηκε ακόμα μία κοπέλα 25 ετών...
Ένα βήμα πίσω από την 24χρονη που τραυματίστηκε θανάσιμα, ήταν η αδερφή της, η οποία σώθηκε από θαύμα και περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, τις τραγικές στιγμές που έζησε:
"Ήταν ανατριχιαστικό.
 Έγινε κατολίσθηση, έβρεχε προηγουμένως.
Έγινε κατολίσθηση και την χτύπησε την Βούλα μία πέτρα...
Την έριξε στη λίμνη.
Ήταν μια πολύ μεγάλη πέτρα όπου λογικά ήταν ακαριαίο.
Ήμουν ένα βήμα πίσω της. Πίσω της ακριβώς.
Εμένα με πήρε μία (πέτρα) αλλά δεν ήταν τίποτα. Ήταν πολλές πέτρες, μικρέ ήταν γιατί δε μου έκαναν τίποτα. Κάτι γρατζουνιές εδώ..."
Όλα λέει, έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα... "Χτύπησαν. Χτύπησε μια κοπέλα στην παρέα μας. Ήταν τραγικό! Πέφτανε όπως σπάνε τα κλαδιά. Έγινε μέσα σε κλάσματα. Δεν υπήρχε..."
"Η άλλη κοπέλα έκανε χειρουργείο χθες βράδυ. Ήταν σοβαρό κι αυτής το τραύμα αλλά της έκαναν χειρουργείο, της έβγαλαν όλα τα θραύσματα. Ξύπνησε, ήταν καλά αλλά θα ξαναχρειαστούν κι άλλες εγχειρήσεις για να της βάλουν μόσχευμα... "
Ο πατέρας της άλλης κοπέλας, που έζησε αλλά τραυματίστηκε, λέει κι εκείνος ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα που οι κοπέλες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.
 "Άκουσαν το θόρυβο αλλά ώσπου να συνειδητοποιήσουν ποιος είναι και τι έγινε και... Δε μπόρεσαν να αντιδράσουν"...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου