2.8.16

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκε ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης για 2.500 θέσεις εργασίας


ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκε ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης για 2.500 θέσεις εργασίας


Αναρτήθηκαν σήμερα στο site του ΟΑΕΔ ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 2.500 θέσεις εργασίας σε δήμους, σε Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών-Α' Κύκλος.
Το πρόγραμμα είναι οκτάμηνης διάρκειας πλήρους ασφάλισης και αφορά εγγεγραμμένους άνεργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ 18 ετών και άνω.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική αίτηση και τη μοριοδότησή τους, είτε από το Μητρώο τους μέσω του «eSERVICES IIS» στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής του από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων που έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.
Oι επιτυχόντες καλούνται εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία (ΚΠΑ2) και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα, προκειμένου να υποδειχθούν στους επιβλέποντες φορείς. Εάν δεν προσέλθουν εντός του συγκεκριμένου χρονικού ορίου, η αρμόδια υπηρεσία όπου ανήκει ο επιβλέπων φορέας θα προχωρά στην ενημέρωση του πρώτου επιλαχόντα από τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου