17.8.16

Πάτρα: 31χρονος Ιταλός προσπάθησε να χτυπήσει με ΙΧ αστυνομικούς μετά από κλοπή που διέπραξε


Πάτρα: 31χρονος Ιταλός προσπάθησε να χτυπήσει με ΙΧ αστυνομικούς μετά από κλοπή που διέπραξε

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην Κρήνη Πατρών, όταν ένας 31χρονος Ιταλός προσπάθησε να πέσει με αυτοκίνητο πάνω σε αστυνομικούς με μεγάλη ταχύτητα, όταν επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο.
 
Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης αντέδρασαν ακαριαία και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο πυροβολώντας στα λάστιχα και στη συνέχεια συνέλαβαν τον 31χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Ο 31χρονος θα οδηγηθεί τώρα στον εισαγγελέα Πατρών με τις κατηγορίες για κλοπή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Αναλυτικά, αργά χθες το βράδυ, ο 31χρονος μπήκε σε πρατήριο άρτου στην Πάτρα και πήρε διάφορα τρόφιμα και τσιγάρα, χωρίς να καταβάλει το ακριβές αντίτιμο και, αφού επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, τράπηκε σε φυγή.
Στο πλαίσιο ερευνών που ακολούθησαν για την εξιχνίαση της κλοπής, οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί, στην Κρήνη Πατρών, τον 31χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του και όταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν, εκείνος, προσπαθώντας να διαφύγει, κινήθηκε απειλητικά με το αυτοκίνητο του εναντίον τους.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα του 31χρονου, πυροβολώντας τον μπροστινό αριστερό τροχό του και τον συνέλαβαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου