12.8.16

ΧΑΡΤΕΣ - ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ "ΜΟΥΣΚΕΜΑ " Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ 3 ΗΜΕΡΟ !

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟ "ΜΑΤΙ " ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ 

Καταιγίδες τοπικά ισχυρές, που πιθανόν θα συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους (μπουρίνια) επιφυλάσσει ο καιρός από σήμερα και για το Σαββατοκύριακο.  

Αναλυτικά, για σήμερα  Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει καταιγίδες τοπικές ισχυρές που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους στην Κεντρική και βαθμιαία την αντολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο.  
Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις και στα πελάγη θα φθάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.
Το Σάββατο στην Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά νεφώσεις με βροχές και κατιγίδες, τοπικά ισχυρές, κυρίως τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές, λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη θα είναι προδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στην κεντρική στερεά και την
Πελοπόννησο πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές τις απογευματινές ώρες. 
Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.
Την Κυριακή θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στα βόρεια. Στη βόρεια Κρήτη, νεφωσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν τις μεσημβρινές και αποευματινές ώρες, διάσπαρτες καταιγίδες στα ορεινά, με βαθμιαία βετίωση από το απόγευμα.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά άιθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου