18.8.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 4η Λευκή Νύχτα στις 27 Αυγούστου 2016

Η 4η κατά σειράν Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί φέτος, το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου και θα αποτελέσει τη μεγάλη βραδιά του εμπορίου και των πολιτιστικών εκδηλώσεων, μια μεγάλη βραδιά της Καλαμάτας!
Στις 27 Αυγούστου 2016, από τις 20.00 μέχρι το ξημέρωμα, Καλαματιανοί και επισκέπτες θα διασκεδάσουν και θα έχουν την ευκαιρία για ολονύκτιες αγορές, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών που θα επικρατήσουν στα εμπορικά καταστήματα της Καλαμάτας. Μάλιστα, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εγκρίθηκε η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στην Καλαμάτα από τις 20.00 του Σαββάτου 27 Αυγούστου μέχρι τις 5.00 το πρωί της Κυριακής 28 Αυγούστου 2016.
Η Καλαμάτα, τη Λευκή Νύχτα κατά τις 3 προηγούμενες χρονιές, «βούλιαξε» από κόσμο, που ήλθε μέχρι και από την Αθήνα κι από άλλες περιοχές εκτός Πελοποννήσου. Όλα κύλησαν όμορφα, ντόπιοι και επισκέπτες διασκέδασαν στις πλατείες και τους δρόμους, έκαναν συμφέρουσες αγορές που τόνωσαν τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της πόλης, ενώ η Καλαμάτα προβλήθηκε πανελλαδικά.
Η 4η Λευκή Νύχτα απέχει μόλις 10 ημέρες και υπόσχεται να δώσει την ευκαιρία αγορών σε πολύ χαμηλές τιμές για τον άνδρα, τη γυναίκα και όλη την οικογένεια, μαζί με ολονύκτια διασκέδαση στη φιλόξενη Καλαμάτα!
Η Καλαμάτα καλεί όλους στην 4η Λευκή Νύχτα με ένα όμορφο βίντεο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου