8.8.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΚΟΡΩΠΙ : «Κρίμα που θα μείνουν τα 4 παιδιά μου στο δρόμο», λέει ο 41χρονος αμέσως μετά την προφυλάκιση

Προφυλακίστηκε παρά τα όσα υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή - «Αλήτη, εσύ φταις» του φώναξε η αδερφή της πρωήν συζύγου του που δολοφονήθηκε από την 26χρονη τελευταία σύντροφο του 41χρονου 

Προφυλακιστέος για την επίθεση με όπλο και τον τραυματισμό των πεθερικών του ο 41χρονος πρώην σύζυγός της γυναίκας που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές της 26χρονης στο Κορωπί.
Στο απολογητικό του υπόμνημα που ξεκινά με τη συγκλονιστική φράση «η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών μας, ηλικίας 13 και 11 ετών», υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε ζητήσει από τους γονείς της συντρόφου-φόνισσας να φύγουν από το Κορωπί μέχρι να γίνει η κηδεία της άτυχης 35χρονης.

«Μετά τη δολοφονία της συζύγου μου παρήγγειλα την οικογένεια της δράστιδας να φύγουν απο το Κορώπι μέχρι να γίνει η κηδεία της δολοφονηθείσας συζύγου μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εξιστορώντας την δική του εκδοχή για το τι συνέβη το μεσημέρι της 4ης Αυγούστου μέχρι να φτάσει να πυροβολήσει κατά του πεθερού του και της συντρόφου του γράφει: «Το μεσημέρι της 4ης Αυγούστου είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα της 26χρονης τον είπα αλήτη και δολοφόνο και του ειπα επίσης "τι πραγματα ειναι αυτα που κάνετε" γιατι δεν είχαν φύγει εν όψει της κηδείας της δολοφονηθείσας συζύγου μου και εκείνος μου απάντησε "στα αρχίδια μου άντε γαμήσου". Τότε πήρα από το συνεργείο το παλιό δίκανο του παππού και πήγα στην οικία του. Κόρναρα και φώναζα "που εισαι ρε" και τότε βγήκε στην πόρτα μαζί με τη σύντροφό του στην πόρτα του σπιτιού και μου είε: "τι θες εδώ ρε μαλάκα". Εγώ θόλωσα αισθάνθηκα να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι βλέποντας τη θρασύτητα και την αναισθησία ενος ανθρώπου που ουσιαστικά ήταν ο κύριος φταίχτης για το φονικό που είχε γινει. Από το δρόμο και καθήμενος μέσα στο αμάξι και χωρίς να σημαδέψω πυροβόλησα προς το μέρος του σπιτιού ψηλά και χαμηλά στα πόδια του».

Παράλληλα διαψεύδει ότι είπε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πατέρα της 26χρονης «ότι θα γίνει γλέντι σήμερα». «Τον Θεωρώ υπαίτιο για την πράξη της κόρης του την οποία ειχε παρατήσει στο δρομο απο 12 ετών» συμπληρώνει.


Η φόνισσα με απειλούσε ότι θα κάνει κακό στα παιδιά μου
Αναφερόμενος σε όσα προηγήθηκαν του φονικού που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία ο 41χρονος σημειώνει ότι «τους τελευταίους 8 μήνες διέμενα με την 26χρονη στην οικία της μητέρας της. Αναγκάστηκα να κατοικήσω εκεί γιατι η 26χρονη με απειλούσε ότι θα έκανε κακό στα παιδιά μου, εάν δεν πήγαινα μαζί της. Τον τελευταίο μηνα ειχα αποκατασταστήσει πλήρως τις σχέσεις μου με τη σύζυγό μου, η οποία με είχε βοηθήσει να αποκαταστήσω τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου τα οποία με κατηγορούσαν δικαίως ότι τα είχα εγκαταλείψει. Καθόλο το χρονικό διάστημα του οκταμήνου που συγκατοικούσα με τη δράστιδα του φονικού, εγω συντηρούσα πλήρως και τη δολοφονηθεισα σύζυγό μου η οποία ήταν άνεργη, καθώς και τα δυο ανήλικα τέκνα μου που έμεναν μαζί της. Φυσικά καθολο το ως άνω χρονικό διάστημα συντηρούσα πλήρως και την 26χρονη που επίσης ηταν άνεργη και τα δυο άρρενα τέκνα που είχε αποκτήσει μαζι της».

Ο 41χρονος ζητά, επίσης, να διαταχθεί πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα του όπλου αλλά και των φυσιγγίων που εκτοξεύτηκαν από αυτό.

Δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στη φυλακή
Όσον αφορά τέλος την τύχη των παιδιών που απέκτησε με την 26χρονη ο 41χρονος λέει ότι «δεν θα αφήσω όσο περνάει απο το χέρι μου να μεγαλώσουν τα παιδια μου στη φυλακή. Θα προβώ σε άμεση εκούσια αναγνωριση των δύο μικρότερων τέκνων μου και εάν η έγκλειστη μητέρα τους αντιδράσει όπως έκανε μέχρι τώρα θα καταθέσω άμεση αγωγή για να διεκδικήσω την επιμέλειά τους. Ούτε η φυλακή αλλά ούτε και το οικογενειακό περιβάλλον που δημιούργησε μια δολοφόνο ειναι κατάλληλα για να μεγαλώσουν τα παιδια μου. Εξ αλλου τα δυο μεγαλύτερα παιδια μου μπροστά στα μάτια των οποίων δολοφονήθηκε η μητέρα τους έχουν ανάγκη ηθικής και ψυχολογικής υποστήριξης και ποιος ειναι καλύτερος να επιμεληθεί γι' αυτό από τον ιδιο τους τον πατέρα ο οποίος ουδέποτε έπαυσε να φροντίζει γι αυτα».

Τον 41χρονο περίμενε στα δικαστηρια της Ευελπίδων η αδερφή της 35χρονης η οποία όταν τον είδε άρχισε να του φωνάζει «αλήτη, εσύ φταις».

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του δικηγόρου του 41χρονου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου