4.8.16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Συνελήφθη ο 41χρονος στο Κορωπί αφού πυροβόλησε τους γονείς της φόνισσας


Συνελήφθη ο 41χρονος στο Κορωπί αφού πυροβόλησε τους γονείς της φόνισσας

Συνελήφθη στα Καλύβια, έπειτα από άγρια καταδίωξη, ο 41χρονος σύζυγος της 35χρονης που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο Κορωπί από την 26χρονη σύντροφό του,  αφού προηγουμένος πυροβόλησε με καραμπίνα τον πατέρα της συντρόφου και τη φίλη του. Ο 41χρονος, που μετέφερε ο ίδιος αργά χθες το βράδυ, με το αυτοκίνητό του, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την πρώην σύζυγό του, πήγε το απόγευμα στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή.
Τότε έβγαλε μια καραμπίνα,πυροβόλησε τον πατέρα και τη σύντροφο της φίλης του τραυματίζοντάς τους, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τον εντόπισε να κινείται με το αυτοκίνητό του, στο Κορωπί. Ο 41χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά εκείνοι, μετά από άγρια καταδίωξη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν.
Συνελήφθη ο 41χρονος στο Κορωπί αφού πυροβόλησε τους γονείς της φόνισσαςΟ ίδιος φέρεται να έχει ήδη δηλώσει συγγνώμη για την πράξη του αναγνωρίζοντας ότι «θόλωσε» από την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και εξαπέλυσε απειλές ότι θα σκοτώσει κόσμο.
Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η 26χρονη νυν σύντροφος του 41χρονου, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και μετά από μεταξύ τους καβγά μαχαίρωσε σε πολλά σημεία, με αποτέλεσμα η 35χρονη να καταλήξει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου