11.8.16

41 ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ: Βρίσκεται ανάμεσα στους πλέον καταζητούμενους – Μάθετε ποια εγκλήματα έχει διαπράξει


Ellinida_Interpol

Ακούγεται απίστευτο κι όμως στο στόχαστρο της Interpol βρίσκεται 41χρονη Ελληνίδα, που σχετίζεται με την πειρατεία ταινιών και το παράνομο upload στην ιστοσελίδα NinjaVideo, η οποία πλέον βρίσκεται εκτός λειτουργίας.
Η αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε από την Interpol να υπάρξει συντονισμένη επιχείρηση κατά της πειρατείας, προσθέτοντας στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων εγκληματιών και ονόματα μη Αμερικανών πολιτών.
Ανάμεσα τους και η Ελληνίδα Ζ.Μ, όπως σημειώνει ο Guardian, η οποία κατηγορείται πως κατεύθυνε πολλούς ευρωπαϊκούς uploaders και ότι «καθοδηγούσε» uploader να αναζητούν περιεχόμενο με πνευματικά δικαιώματα. Χρεώνεται, ακόμη, με το «φόρτωμα» πολλών υπερπαραγωγών του Χόλιγουντ στη μικρή ιστοσελίδα NinjaVideo, ενώ μαζί με άλλους τέσσερις κατηγορείται και για συνωμοσία για τη διάπραξη παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και προσβολής με ηλεκτρονικά μέσα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Guardian, «το κατηγορητήριο είναι ασυνήθιστο εν μέρει επειδή η ιστοσελίδα NinjaVideo ήταν μια »μικρή ανησυχία» σε σύγκριση με άλλα sites πειρατείας βίντεο».
Να σημειωθεί, ακόμη, πως στη λίστα καταζητούμενων της Interpol υπάρχουν 22 Ελληνες, που εμπλέκονται σε δολοφονίες, απαγωγές ανηλίκων ή εμπόριο ναρκωτικών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου