8.8.16

Αυτοκίνητο με 8χρονο κοριτσάκι έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων!

tro1
Το χάρο με τα μάτια τους είδαν σήμερα (8/8) το μεσημέρι στη 1 μμ, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η 8χρονη εγγονή τους όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο παππούς έφυγε σε μια δεξιά κλειστή στροφή στο 20ο χιλιόμετρο της ΕΟ Άμφισσας - Λαμία και έπεσε σε γκρεμό 50 περίπου μέτρων.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το αυτοκίνητο που είχε προορισμό τα Τρίκαλα, βρέθηκε πιθανότατα αντιμέτωπο με κάποιο κοπάδι από ζώα, καθώς στο Νοσοκομείο της Άμφισσας διεκομίσθη και ένας αλλοδαπός τσοπάνης που χτυπήθηκε από το ΙΧ πριν πέσει στο γκρεμό! Πριν το συμβάν πάντως είχε βρέξει και η ολισθηρότητα μπορεί να έπαιξε το ρόλο της για την πορεία στο κενό παρασύροντας και τον Αλβανό βοσκό.
Ο οδηγός έφυγε εκτός αυτοκινήτου, ένα πολυμορφικό Mercedes με ξένες πινακίδες και μπόρεσε να βγει στο δρόμο για βοήθεια. Γιαγιά και εγγονή παρέμειναν τραυματισμένες εντός του αυτοκινήτου και είναι θαύμα που από τέτοια πτώση δεν πήρε φωτιά.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία αυτοκίνητα της ΠΥ Άμφισσας με 7 άνδρες και επικεφαλής των Διοικητή τους, Αντιπύραρχο Ανδρέα Μωράτη. Με την εμπειρία του ο Διοικητής κατέβηκε με τους άνδρες του στον γκρεμό και μέσα σε μια ώρα περίπου κατόρθωσαν να ανεβάσουν με ασφάλεια το κοριτσάκι και τη γιαγιά του στο δρόμο που είχαν τις αισθήσεις τους, προκειμένου να παραλειφθούν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Tροχαίας Άμφισσας.
 efthia.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου