«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

23.8.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ! Καλοκαιρινό μπουρίνι ξερίζωσε υπεραιωνόβιο πλάτανο στα Τρίκαλα


Καλοκαιρινό μπουρίνι ξερίζωσε υπεραιωνόβιο πλάτανο στα Τρίκαλα [video]
Μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι και η ισχυρότατη καταιγίδα διάρκειας περίπου μιας ώρας που έπληξαν τον δήμο Τρικκαίων τις τελευταίες ώρες.Όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, ένας πολύ μεγάλος πλάτανος στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρ’ ότι μόλις πριν 4 μήνες είχε κλαδευτεί ακριβώς για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα, ξεριζώθηκε!
Παρόμοια προβλήματα εκρίζωσης δέντρων σημειώθηκαν σε περιοχές όπως πέριξ του μύλου Ματσόπουλου, Λεπτοκαρυά, στην οδό Καλαμπάκας και σε άλλα σημεία, στην περιοχή της Μπάρας, για την οποία απαιτούνται πρόσθετα έργα.
Συνεργεία του δήμου Τρικκαίων μετέβησαν στα σημεία να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία, όπου τα πεσμένα δέντρα την διέκοπταν, ενώ άλλα συνεργεία, μαζί με συνεργεία της ΔΕΥΑΤ προέβαιναν σε καθαρισμό φρεατίων και μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων συνέδραμαν στο έργο της άντλησης υδάτων.
Επίσης, προσωπικό της Επιχείρησης ήδη διορθώνει τις βλάβες σε αντλιοστάσια και γεωτρήσεις, στα οποία οι διακοπές ρεύματος δημιούργησαν προβλήματα.
Μάλιστα, οι υπηρεσίες του δήμου συνεχώς μεταβαίνουν σε σημεία της πόλης για να αποκαταστήσουν διάφορα προβλήματα.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalanews.gr, λίγο μετά τις 16:00 ένα δυνατό μπουρίνι σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους που έπληξαν την πόλη των Τρικάλων έριξαν τον υπεραιωνόβιο πλάτανο που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπως και κλαδιά από άλλα δέντρα, τρομοκρατώντας τους περαστικούς και δύο ανήλικους ποδηλάτες που βρίσκονταν στο σημείο και παράτησαν τα ποδήλατά τους τρέχοντας να σωθούν...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου