16.8.16

“Περίμενα τέσσερα χρόνια τους Ολυμπιακούς και με έδιωξε για να κάνει σεξ”

Το σίριαλ έχει και συνέχεια, καθώς η Πεντρόσο μίλησε για όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Χωριό και είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή της ντε Ολιβέιρα.

Συνέχεια στο σάλο που προκλήθηκε με την Βραζιλιάνα καταδύτρια που έκανε σεξ πριν από τον αγώνα της στους Ολυμπιακούς του Ρίο, με τη συγκάτοικό της να ξεσπά. “Περίμενα τέσσερα χρόνια τους Ολυμπιακούς και με έδιωξε για να κάνει σεξ” τόνισε.
Η Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα ήταν αυτή που πέρασε μια νύχτα πάθους με τον κωπηλάτη, Πέδρο Γκονσάλβες στο Ολυμπιακό Χωριό και η Τζιοβάνα Πεντρόσο ήταν αυτή που έμενε μαζί της στο ίδιο δωμάτιο και -απ' ότι φαίνεται- την κατήγγειλε!
Το σίριαλ έχει και συνέχεια, καθώς η Πεντρόσο μίλησε για όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Χωριό και είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή της ντε Ολιβέιρα.
«Περίμενα την συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες εδώ και τέσσερα χρόνια και αυτή θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να περάσει καλά γι’ αυτό με πέταξε από το δωμάτιο» ξέσπασε η Πεντρόσο και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ανάμεσα στις δύο κοπέλες που αγωνίστηκαν στο ντουέτο της συγχρονισμένης κατάδυσης από πλατφόρμα 10 μέτρων δεν ήταν όλα μέλι - γάλα.
«Η κόντρα μας, βέβαια, ξεκίνησε στην προπόνηση διότι εγώ ήθελα να κάνουμε μια κατάδυση και η Ίνγκριντ ήθελε να κάνουμε μια διαφορετική. Μετά τον καβγά δεν μιλούσαμε, αλλά τελικά αγωνιστήκαμε γιατί μπροστά στους ανθρώπους της πατρίδας σου είναι διαφορετικό. Από εδώ και πέρα θα αγωνίζομαι μόνη μου, ώστε να μην εξαρτώμαι από κανέναν».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου