17.8.16

Απίστευτη προπαγάνδα για τους πρόσφυγες σε βιβλία της έκτης Δημοτικού!

ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ... ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ HOT SPOTS

Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίζεται τις μεταναστευτικές και τις προσφυγικές ροές στη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο!
Οι αριστερίστικες ιδεοληψίες που διακατέχουν το κυβερνών κόμμα διαστρεβλώνουν, όπως θα διαπιστώσετε, πλήρως την πραγματικότητα ακόμη και στους μαθητές του Δημοτικού σχολείου προκειμένου να εδραιωθεί η αντίληψη πως όλοι όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα ειναι πρόσφυγες και όχι παράνομοι μετανάστες.
AdTech Ad
selida
Και όμως, δείτε πόσο ύπουλα τους δίνουν μηνύματα και προπαγανδίζουν αξιώματα μέσω του βιβλίου της Γλώσσας της ΣΤ' Δημοτικού:
«Κοντά στην περιοχή σας έχει δημιουργηθεί ένας καταυλισμός όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες διωγμένοι από διάφορες χώρες. 
Όμως κάποιοι θέλουν να τους διώξουν. 
Η τάξη σας, λοιπόν, αποφασίζει να ζητήσει από τον δήμαρχο να συνεχίσουν οι πρόσφυγες να φιλοξενούνται στον καταυλισμό και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους. 
Ετοιμάστε την επιστολή που ακολουθεί, με σκοπό να πείσετε λογικά αλλά και να συγκινήσετε τον δήμαρχο.
Μην ξεχάσετε:
Στην επιστολή χρειάζεται να πείτε τις απόψεις σας και να τις αιτιολογήσετε:
Πώς ζουν τώρα οι πρόσφυγες στον καταυλισμό, γιατί δεν πρέπει να τους διώξουν, γιατί είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να φτιάξουν τη ζωή τους.
Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αιτιολογικές προτάσεις, σκέψεις και φράσεις που θα συγκινήσουν το δήμαρχο, ρήματα και φράσεις που φανερώνουν την άποψή σας, λέξεις όπως βέβαια, φυσικά, λοιπόν, τελικά».
Δείτε λοιπόν με ποιο τροπο και πόσο περίτεχνα βάζουν μικρά παιδιά να εμπλακούν στη διαδικασία «νομιμοποίησης» όλων αυτών των μεταναστευτικών ροών τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση έχει δεχθεί εθελοδουλα κατόπιν εντολής των δανειστών.
Οι συγγραφείς των βιβλίων της ΣΤ' Δημοτικού βαφτίζουν πρόσφυγες όλους όσοι εισέρχονται στη χώρα μας και ζητούν απο τα παιδιά να μεσολαβήσουν προκειμένου να κάμψουν τις αντιδράσεις των δημάρχων!



Με πληροφορίες από το freepen.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου