19.8.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ - Μαζί χτυπάμε ψηλά...

του Γιάννη Πάζιου*

Ισχύς εν τη ενώσει ή αλλιώς, πως ο αθλητισμός και ειδικά ο χώρος της πετοσφαίρισης, δίνει το παράδειγμα, ακολουθώντας το μοντέλο των οικονομιών κλίμακας.
Στόχος του νέου συλλόγου, η δημιουργία των ιδανικών συνθηκών, μέσω ενός βιώσιμου διοικητικού σχήματος που αποτελεί προϊόν χρόνιων διεργασιών συνένωσης τοπικών κατακερματισμένων δυνάμεων του βόλεϊ, ώστε να χτιστούν οι βάσεις μιας ομάδας πρότυπο, διοικητικά, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Που θα αναδείξει τα οφέλη του αθλήματος, του εύ αγωνίζεσθαι και του αθλητισμού γενικότερα, θα δώσει ώθηση σε νέα παιδιά να ανακαλύψουν μια δημιουργική διέξοδο αλλά θα ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα με σχέδιο και το πάγιο αίτημα των φίλων του αθλήματος που δεν είναι άλλο από το να εκπροσωπείται η πόλη μας στην Μεγάλη Κατηγορία αξιόμαχα και ανταγωνιστικά. Γεγονός με πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλους και κυρίως για την ίδια την πόλη ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.
Στο πλαίσιο αυτό, αν και δεν προέρχομαι από τον χώρο, δέχτηκα με μεγάλη τιμή και χαρά την πρόσκληση - πρόκληση να συνδράμω στο νέο διοικητικό σχήμα, δίπλα σε ανθρώπους που αποτελούν ορόσημα, όχι μόνο στο χώρο της πετοσφαίρισης, αλλά με το ήθος, την προσωπικότητα, τον επαγγελματισμό και την ανιδιοτέλεια τους, ευρύτερα στην πόλη μας. 
Με σκοπό να στηρίξω και να ενδυναμώσω έμπρακτα την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους.
Δράττομαι της ευκαιρίας να απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους θέλουν και μπορούν να αγκαλιάσουν το εγχείρημα, να σταθούν δίπλα στα ιδρυτικά μέλη και στο νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο, με την εγγραφή τους ως μέλη, με την εγγραφή των παιδιών τους στις ακαδημίες της ομάδας, με χορηγίες, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και το πιο σημαντικό, με την συμμετοχή τους στους αγώνες της ομάδας μας. 
Καλή μας αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλ. 6978030105 | 6977740695 και στο Facebook στην σελίδα: @Kalamatavolleyball

*Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Καλαμάτα Βόλεϊ | 6942902915 | ioannispazios@gmail.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου