12.8.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Απόψε λέμε να μην κοιμηθούμε να πάμε ...

στην 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης!

Μια βραδιά με σκοπό την ψυχαγωγία των Καλαματιανών και των επισκεπτών, την προβολή της περιοχής μας, την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και την τόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Παραλίας Καλαμάτας θα αποτελέσει η 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης, την οποία διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, σήμερα  Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, από τις 21.00 και μετά.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Η 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης θα διεξαχθεί με επίκεντρο το δημοτικό πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται κοντά στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Καρακούση, ενώ θα υπάρξει ειδική πρόβλεψη και για χώρο στάθμευσης μοτοποδηλάτων.
 Επίσης, σε συνεργασία με το Δήμο, κάποια από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Παραλίας θα ετοιμάσουν και δικά τους ψυχαγωγικά γεγονότα.

ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Η θάλασσα θα φωτιστεί σε μεγάλο εύρος (περίπου 150 μέτρα), έτσι ώστε να διευκολύνεται η κολύμβηση, ενώ την εκδήλωση θα καλύψουν μουσικά DJs και αυτή θα μεταδίδεται από ραδιοφωνικούς σταθμούς της Καλαμάτας. 
Βεγγαλικά και πολλές άλλες εκπλήξεις θα περιμένουν όσους μετάσχουν, ενώ με χορηγία της ποτοποιΐας Κωστέα όλοι θα ξεδιψάσουν με παγωμένο εμφιαλωμένο νερό.
Για την ασφάλεια των λουομένων, την εκδήλωση θα καλύψουν δύο ναυαγοσώστες του Δήμου Καλαμάτας και δύο ναυαγοσώστες των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ θα παραπλέει σκάφος του Λιμενικού Σώματος.
Παρακαλούνται όλοι όσοι θα μετάσχουν στην 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης, την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, να τηρήσουν τις ιατρικές οδηγίες που αφορούν στο μπάνιο στη θάλασσα και να μην έχουν φάει ή πιεί πριν κολυμπήσουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου