6.8.16

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ … Και με τρίτη γυναίκα έχει παιδί ο σύντροφος της φόνισσας στο Κορωπί

Ο 41χρονος άνδρας εκτός απο τα τέσσερα παιδια που απέκτησε με της δυο πρωταγωνίστριες της στυγερής δολοφονίας, έχει φέρει στον κόσμο κι άλλο ένα παιδί με τρίτη γυναίκα

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από την πρωτοφανή υπόθεση της δολοφονίας της 35χρονης γυναίκας από την ερωτική σύντροφο του άνδρας της. Όπως μεταδίδουν τα Ελλαδικά ΜΜΕς ο 41χρονος άνδρας εκτός από τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε με της δυο πρωταγωνίστριες της στυγερής δολοφονίας, εχει φέρει στον κόσμο κι άλλο ένα παιδί με τρίτη γυναίκα.

«Ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» ήταν τα λόγια των ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ όταν άρχισαν να εξετάζουν όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης. Η αρχή έγινε με τη δολοφονία της 35χρονη απο την νεότερη ερωτική σύντροφο του άνδρα της με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει τα τελευταία δυο χρόνια δυο παιδιά.
Την επόμενη ημέρα ο 41χρονος που είδε τη γυναίκα να πεθαίνει απο τις πέντε μαχαιριές της συντρόφου, αποφάσισε να πάρει εκδίκηση. Πυροβόλησε εναντίον του πατέρα της φονισσας, ωστόσο τα σκάγια του κυνηγετικού του όπλου δεν έφεραν έναν νέο θάνατο, καθώς το θύμα μαζί με τη φιλενάδα του τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ο 41χρονος που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, όσο έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς αποκάλυψε κι άλλο ένα συγκλονιστικό μυστικό. Εκτός από τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη γυναίκα του και τα αλλά δυο με την 26χρομη σύντροφο του τα οποία μάλιστα δεν Έχει αναγνωρίσει, τους ανέφερε ότι είναι πατέρας κι ενός πέμπτου παιδιού το οποίο είναι σήμερα 13 ετών και το απέκτησε με μια άλλη γυναίκα η οποία δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Και αυτό το παιδί δεν έχει αναγνωριστεί από τον 41χρονο άνδρα όπως και τα αλλά δυο που απέκτησε με την 26χρονη σύντροφο του.
Οι αστυνομικοί που έκπληκτοι άκουγαν τα όσα τους ανέφερε ο 41χρονος του ζήτησαν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να την καλέσουν για κατάθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου