1.8.16

Άναυδος έμεινε ο Κωνσταντινόπουλος όταν άκουσε στο τηλέφωνο..

 Δεν πίστευε αυτό που άκουγε

Τους τελευταίους δύο μήνες ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατέθεσε κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο σχεδόν κάθε εβδομάδα συγκεκριμένη ερώτηση για το Ελληνικό προς τον υπουργό Οικονομικών. Λίγο η κούρασή του που δεν είχε λάβει απάντηση, λίγο οι καλοκαιρινές διακοπές που σιγά σιγά αρχίζουν, ο Κωνσταντινόπουλος την περασμένη εβδομάδα πήρε την απόφαση να μην καταθέσει εκ νέου την ερώτηση. Άλλωστε και σε επίπεδο διαμαρτυρίας, είχε εξαντλήσει το θέμα… «Ο υπουργός φτύνει το Κοινοβούλιο με τη συμπεριφορά του», «πείτε μου τι να ξκάνω για να μου απαντήσει», «είμαι σίγουρος ότι η 11η φορά θα είναι τυχερή» κ.λπ., είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που είχε χρησιμοποιήσει στην Ολομέλεια ο βουλευτής όπως αναφέρει σήμερα και ο Μικροπολιτικός στα Νέα.
Ωστόσο, μια απρόσμενη έκπληξη τον περίμενε την Πέμπτη, οπότε και έλαβε τηλεφώνημα από το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου για να ενημερωθεί ότι ο υπουργός δεν θα μπορέσει ούτε αυτή τη φορά να παραστεί στη Βουλή/ «Μα δεν έχω υποβάλει ερώτηση αυτή την εβδομάδα» είπε αιφνιδιασμένος, από την Αρκαδία όπου βρίσκεται, ο Κωνσταντινόπουλος για να λάβει την απάντηση: «Συγγνώμη, λάθος».
Μάλιστα επειδή, όπως είπε, δεν θέλει να πιστέψει ότι «στο υπουργείο δεν ξέρουν τι τους γίνεται», απέδωσε το λάθος στην… κεκτημένη ταχύτητα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου