12.8.16

Γυναίκα δεσμοφύλακας «τα έφτιαξε» με κρατούμενη

Βρετανία: Γυναίκα δεσμοφύλακας «τα έφτιαξε» με κρατούμενη
Πώς αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση των δύο γυναικών 

– Γιατί η 27χρονη κρατούμενη έχει χαρακτηριστεί «δημόσιος κίνδυνος»;

Ενώπιον του δικαστηρίου, στο Ντάρχαμ της Βρετανίας, η 33χρονη δεσμοφύλακας Melissa Priestley παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ομοφυλοφιλική σχέση με την επικίνδυνη κρατούμενη Leonie Kinnish, 27 ετών.
Η δεσμοφύλακας γνώρισε την 27χρονη στην φυλακή Low Newton της πόλης, όπου η Kinnish εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για ληστεία σε διαμέρισμα ζευγαριού τον Δεκέμβριο του 2013 ενώ η ίδια έχει, επίσης, κατηγορηθεί για επίθεση με σφυρί στο δρόμο και για απάτη. Η 27χρονη έχει χαρακτηριστεί από το δικαστήριο «δημόσιος κίνδυνος».
Η δεσμοφύλακας παραδέχθηκε κατά την διάρκεια της δίκης ότι διατηρούσε σεξουαλική σχέση με την Leonie Kinnish από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015. Πώς όμως έγινε γνωστή η λεσβιακή σχέση των δύο γυναικών;
Μετά από φήμες που κυκλοφορούσαν μέσα στην φυλακή, η αστυνομία ερεύνησε το κινητό της Priestley και οδηγήθηκε σε «καυτά» ερωτικά γράμματα, που είχαν αποσταλεί από την δεσμοφύλακα στην κρατούμενη και βρέθηκαν μέσα στο κελί της 27χρονης.
Η Melissa Priestley βρίσκεται αντιμέτωπη με φυλάκιση για «ανάρμοστη συμπεριφορά ατόμου που κατέχει δημόσιο αξίωμα» ενώ η συνήγορός της Ros Scott Bell ζήτησε χρόνο για να προσκομίσει και άλλα στοιχεία για την υπόθεση. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου