11.8.16

ΦΩΤΟ - ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ Ο ΜΠΕΖΟΣ !!! Πρότυπο Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας


Γιώργος Μπέζος, Διοικητής του Γ.Ν Καλαμάτας:

«Το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το φτάσουμε ψηλά. Εκεί που πραγματικά του αξίζει να είναι. Το Νοσοκομείο ΌΛΩΝ των Πελοποννησίων. Χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά»

Μία ακόμη σημαντική παρέμβαση ουσιαστικής αναβάθμισης ολοκληρώθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Πρόκειται για τον αρχιτεκτονικό και λειτουργικό ανασχεδιασμό
του τμήματος των εξωτερικών ιατρείων κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να εκφράζεται από την μια τόσο ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια του κάθε ασθενούς κατά το χρόνο της επίσκεψης και αναμονής του, όσο και να διασφαλίζεται η καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας σ’ αυτόν.

Οι παραπάνω αλλαγές έρχονται ως συνέχεια της πρώτης μεγάλης παρέμβασης που έλαβε
χώρα πριν λίγους μήνες στο Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών.
Στόχος της Διοίκησης είναι σταδιακά σε όλους τους σταθμούς παροχής υγειονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή και αποτελεσματική λειτουργία, σεβόμενοι πάντα την αξιοπρέπεια και την υπομονή του ασθενή μέσα από ένα ευχάριστο περιβάλλον αναμονής και σύντομης εξυπηρέτησης.

Με αφορμή την σημερινή παρουσίαση των παραπάνω αλλαγών στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Σήμερα ολοκληρώσαμε μια ακόμη ουσιαστική παρέμβαση αυτή τη φορά στο χώρο των Εξωτερικών Ιατρειών του Νοσοκομείου μας. Σε όλες αυτές τις αλλαγές στόχος μας είναι, να εξασφαλίζουμε την καλύτερη λειτουργία στην παροχή υπηρεσιών υγείας, χωρίς ο
ασθενής να ταλαιπωρείται παρέχοντας σ’ αυτόν, απλές διοικητικές διαδικασίες, ευχάριστο, καθαρό και αξιοπρεπές περιβάλλον και φυσικά μικρούς χρόνους αναμονής.

Βασικό στρατηγικό μας δόγμα παραμένει πάντα τούτο:

Η Υγεία είναι δικαίωμα για τον Πολίτη, είναι υποχρέωση για μια ευνομούμενη Πολιτεία. Αυτό υπηρετούμε καθημερινά θέτοντας στον πυρήνα της καθημερινής μας δράσης το παράγοντα Άνθρωπο και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας σ’ Αυτόν.

Έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το φτάσουμε πολύ ψηλά. Εκεί που πραγματικά του αξίζει να είναι. Ένα νοσηλευτικό ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών, ένα Υγειονομικό Κέντρο για όλους του Πελοποννησίους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα της ανωτέρω αρχιτεκτονικής και αισθητικής παρέμβασης».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου