19.8.16

Πάτρα: Την σάπισε στο ξύλο με την αλυσίδα που δένει το λυκόσκυλο - Πα-τέρας εφιάλτης για νεαρή κοπέλα

Στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να της αφαιρέσει τη ζωή 

Έκανε μαύρη στο ξύλο την κόρη του χρησιμοποιώντας τη χοντρή αλυσίδα που δένει το λυκόσκυλο του. Τα όσα βίωσε η νεαρή κοπέλα στα χέρια του πα-τέρα της – πριν από μερικούς μήνες είχε επιχειρήσει να τη σκοτώσει κλέβοντας μαχαίρια από κατάστημα εστίασης και αναψυχής (το θέμα είχε φέρει επίσης στο προσκήνιο ο “Κόσμος”) – θα μείνουν βαθειά χαραγμένα στη μνήμη της.
Ο πα-τέρας της, ο οποίος έχει εμμονές και θεωρεί πως η κόρη του θέλει να του φάει την περιουσία, τελώντας υπό την επήρεια αλκοόλ φτάνοντας στο σπίτι του αφαίρεσε την χοντρή αλυσίδα με την οποία δένει ένα λυκόσκυλο που έχεις την κατοχή του και επιτέθηκε στην κόρη του την οποία άρχισε να χτυπά και να βρίζει.
Το περιστατικό συνέβη σε Δημοτικό Διαμέρισμα της Πάτρας – προσαρτήθηκε στο Δήμο Πατρέων με την εφαρμογή του Καλλικράτη – και προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ η κοπέλα γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση κατοίκων της περιοχής.
Η υπόθεση έχει και προϊστορία καθώς όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φεβρουάριο ο «κόσμος» ο πα-τέρας της κοπέλας είχε προσπαθήσει ξανά να τις αφαιρέσει τη ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου