8.8.16

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ – καρέ το ρεσάλτο της ισπανικής ακτοφυλακής σε πλοίο του… σεξ

Ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει ο σεξοτουρισμός έχει στην Ισπανία, καθώς καθημερινά εντοπίζονται πολυτελή σκάφη, τα οποία ναυλώνονται για να φιλοξενήσουν όργια, συνοδευόμενα από σκληρά ναρκωτικά και ποτό.
Αυτή τη φορά, όμως, η ισπανική ακτοφυλακή αξιοποίησε τις πληροφορίες που είχε και με κινηματογραφική επιχείρηση, εγκλώβισε το πλοίο με τους Βρετανούς και αφού ξεσκόνισε όλους τους χώρους και υπέβαλε στη βάσανο του αλκοτέστ όλους τους παριστάμενους, προχώρησε σε μαζικές συλλήψεις.
1
Η επιχείρηση της ακτοφυλακής και της ειδικής μονάδας της αστυνομίας στήθηκε, μάλιστα, για δύο ναυλωμένα πλοία, από Βρετανούς τουρίστες.
11
Τα δύο πλοία βρίσκονταν ανοιχτά στις Βαλεαρίδες Νήσους. Τέσσερα σκάφη της ακτοφυλακής και της αστυνομίας εγκλώβισαν με αστραπιαίες κινήσεις τα δύο «sex boat» και ακινητοποίησαν τα πληρώματα, ζητώντας τα χαρτιά και τα απαιτούμενα διπλώματα.
1
Από τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, δεκάδες σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ είχαν παραβιαστεί όλοι οι νόμοι περί αλκοόλ που διέπουν την ασφάλεια στη θάλασσα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου