5.8.16

Ο «Ρουβίκωνας» προκαλεί: Κάτω τα ξερά σας από τους συντρόφους Σεϊσίδη και Σακκά

Στη στήριξή τους στους καταζητούμενους για τρομοκρατικές επιθέσεις Μ. Σεϊσίδη και Κ. Σακκά, εκφράζει με νέα προκλητική ανάρτηση στον ιστότοπο Indymedia, ο «Ρουβίκωνας».
Σακκάς και Σεϊσίδης συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Σπάρτη μετά από καταδίωξη από ανθρώπους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς δεν σταμάτησαν για έλεγχο.

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα:


«Η είδηση σύλληψης των συντρόφων Μ .Σεϊσίδη και Κ .Σακκά στην περιοχή της Σπάρτης διαφαίνεται να είναι γεγονός. Οι σύντροφοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και να φωτογραφηθούν, με αποτέλεσμα τα ένστολα σκυλιά να επιτεθούν και να  τους προκαλέσουν σοβαρά χτυπήματα. Η καταστασή της υγείας τους, μέτα τον ξυλοδαρμό που υπέστησαν, χρήζει νοσοκομιακής φροντίδας, καθώς τα βρωμόχερα των μπάτσων επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο πάνω στα ανυπεράσπιστα κορμιά των συντρόφων.
Εμείς από τη μεριά μας, δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες συντρόφους και παίρνουμε δύναμη να αντιπαλέψουμε τις νέες κατασταλτικές επιχειρήσεις εναντίον τους από το αναλλοίωτο υψηλό ηθικό τους.
Κάτω τα ξερά σας από τους συντρόφους γουρούνια
Αλληλεγγύη στον Μάριο Σεϊσίδη και Κώστα Σακκά
Ούτε βήμα πίσω από το όραμα της κοινωνικής επανάστασης
Υ.Γ Οι σύντροφοι δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα στην Αθήνα, ενώ άγνωστο παραμένει πού και πότε θα διακομιστούν σε κάποιο νοσοκομείο της περιοχής για την παρόχη της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου