6.8.16

ΠΡΟΣΟΧΗ - Σας χάρισαν αεροπορικά εισιτήρια; Απάτη είναι...

Η Aegean Airlines αντιλήφθηκε νωρίς το ψευδές post, που κυκλοφορεί και με ανακοίνωσή της στο facebook, ενημέρωσε τους πελάτες της.
Έναν απίστευτο τρόπο εξαπάτησης βρήκαν επιτήδειοι στο facebook, "παγιδεύοντας" πολλούς χρήστες. 
Τάζοντας δωρεάν εισιτήρια business class, με αφορμή τα γενέθλια της εταιρείας, κατάφεραν να μαζέψουν στις σελίδες που διατηρούν στο facebook χιλιάδες άτομα και με αυτό τον τρόπο και να προωθήσουν τις ιστοσελίδες που διαθέτουν και τις πωλούν με τα χιλιάδες likes!
Όμως, ούτε η εταιρεία έχει γενέθλια, ούτε εισιτήρια χαρίζει.
Αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτή την κακόγουστη φάρσα, έθεσαν ως όρο συμμετοχής στην κλήρωση, ο χρήστης να κάνει κοινοποίηση τον σύνδεσμο στους φίλους του, να κάνει σχόλιο και να προσκαλέσει ακόμα 15 φίλους του.
Η δημοσίευση αναφέρει : “Aegean Airlines Giving Away 2 Business class Free Tickets to Celebrate its birthday.  Get Your tickets now & fly anywhere ”. 
Αυτή η μέθοδος εξαπάτησης μπορεί να είναι πρωτόγνωρη στην Ελλάδα, όμως, έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές σε αεροπορικές εταιρείες του εξωτερικού, όπως είναι η Emirates.
Η Aegean Airlines αντιλήφθηκε νωρίς το ψευδές post, που κυκλοφορεί και με ανακοίνωσή της στο facebook, ενημέρωσε τους πελάτες της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου