5.8.16

ΟΥΤΕ ΤΑ ...ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ! Το ... τερμάτισαν στο Υπουργείο Υγείας - Διόρισαν υποδιοικητή πριν ... λήξει η προκήρυξη !

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν στο Υπουργείο Υγείας που έσπευσαν χτες να ανακοινώσουν το διορισμό Υποδιοικητή στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού πριν καν κλείσει η προθεσμία της προκήρυξης !

Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω προκήρυξη είχε δημοσιευτεί και αφορούσε στο διορισμό νέου διοικητή στο νοσοκομείο Χανίων μετά το θάνατο του Λάμπη Δουλγεράκη καθώς και το διορισμό υποδιοικητή στον Ευαγγελισμό. Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους είχε τεθεί η σημερινή ημερομηνία μέχρι τις 3 το μεσημέρι !
Παρόλα αυτά ωστόσο το Υπουργείο Υγείας έσπευσε χτες να ανακοινώσει την πλήρωση(!) της θέσης του υποδιοικητή του Ευαγγελισμού ακυρώνοντας επί της ουσίας των διαγωνισμό !
Στη θέση του υποδιοικητή  διορίστηκε ο Χρήστος Πλιάτσικας που όπως διαβάζουμε είναι απόφοιτος του Champlain College του Montreal στον Καναδά και έχει πτυχίο στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Concordia University του Montreal. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (ΜΒΑ) στην Οικονομία και Διοίκηση από το McGillUniversity του Montreal και εχει διατελέσει καθηγητής στο ΤΕΙ Αθηνών και στο Αμερικανικό Κολλέγιο και διευθυντικό τραπεζικό στέλεχος στη The Royal Bank of Canada.
Εντάξει ... το τερμάτισαν !

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου