3.8.16

" Σαφάρι " φορολογικών και εργασιακών ελέγχων στην Μεσσηνία

Στοχευμένες δράσεις υλοποιεί η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Το διήμερο 29 και 30-07-2016, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.), σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας

Πιο αναλυτικά, διαπιστώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας:

 Σε ψητοπωλείο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση πέντε (5) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας ενώ κατελήφθησαν να απασχολούνται δυο (2) υπάλληλοι που δεν αναγράφονταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Σε καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκε να απασχολείται ένας (1) υπάλληλος, ο οποίος δεν αναγραφόταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας. 

Σε καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών (3) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Σε καφετέρια, διαπιστώθηκε να απασχολούνται τρεις (3) υπάλληλοι οι οποίοι δεν αναγράφονταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Σε εστιατόριο, διαπιστώθηκε να απασχολούνται έξι (6) υπάλληλοι οι οποίοι δεν αναγράφονταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Σε καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκε να απασχολείται υπάλληλος, ο οποίος δεν αναγραφόταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου