14.8.16

"Ας είναι καλά η τριμμένη φρυγανιά"…! Όσο υπάρχουν κορόιδα εμείς θα πλουτίζουμε…!

ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ… ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΖΟΥ! 

Ας είναι καλά η τριμμένη φρυγανιά....!

 Η ιστορία της Πατρινής που έχασε την περιουσία της μια και ο άνδρας της… χαρτόπαιζε!

Αν και γόνος μιας πολύ αξιοπρεπούς οικογένειας των Πατρών ο γάμος της με επίσης πατρινό επιχειρηματία έφερε πολλά χρέη στο νοικοκυριό! Λόγω της κακοδιαχείρισης και από την στιγμή που ο αγαπημένος της έμπλεξε με τον τζόγο (σε διάφορες λέσχες Πατρών και περιχώρων) η περιουσία τους… έκανε φτερά!
Μέχρι και με την κοπτοραπτική ασχολήθηκε η γυναίκα για να καταφέρει να σώσει την οικογένειά της αλλά και πάλι… δεν τα κατάφερε!
Μέχρι που πήρε την μεγάλη απόφαση! Έγινε καφετζού και χαρτορίχτρα…!
Και φυσικά δεν γνώριζε το παραμικρό από την «τέχνη», ωστόσο είναι τόσο καπάτσα που οι πελάτες την έβρισκαν καταπληκτική! Έπεφτε σε όλα… μέσα!
Η δουλειά πήγαινε τόσο καλά που ένα χρόνο μετά, ανακαίνισαν το σπίτι τους, και απέκτησαν δύο ακριβά αυτοκίνητα. Φίλη και αναγνώστρια της εφημερίδας Κόσμος, ρώτησε το σύζυγο, πως τα κατάφεραν.. και εκείνος απάντησε:
 "Ας είναι καλά η τριμμένη φρυγανιά"…! Όσο υπάρχουν κορόιδα εμείς θα πλουτίζουμε…! 
Και φυσικά ρώτησε… τι είναι η τριμμένη φρυγανιά για να λάβει την εξής καταπληκτική απάντηση:
 «Η σύζυγός του έδινε τριμμένη φρυγανιά αναμεμειγμένη με άλλα υλικά ως θαυματουργή ερωτική σκόνη την οποία πουλούσε πολύ ακριβά»!
Η «σκόνη» έχει μεγάλη πέραση. Από στόμα σε στόμα διαδίδεται ότι κάποιες γυναίκες… απέκτησαν τον άνδρα που ήθελαν, ή κάποιες άλλες με την χρήση της… απέκτησαν ξανά τον σύζυγό τους που είχε βρεθεί σε αγκαλιά ερωμένης!
Έχουν μεγάλη πέραση
Μπορεί να έχουν περάσει 60 χρόνια από τότε που η πιο διάσημη "καφετζού" του ελληνικού κινηματογράφου, η Γεωργία Βασιλειάδου, καθήλωνε τους (επί της οθόνης) πελάτες της με τις προβλέψεις της, αλλά το "διάβασμα" του φλιτζανιού -όπως και η ταινία του Αλέκου Σακελλάριου - φαίνεται πως έχει χαρακτήρα διαχρονικό.
Ουρές που σχηματίζονται, καθημερινά, στα σπίτια διαφόρων που προσφέρουν υπηρεσίες "καφεμαντείας" και "χαρτομαντείας" από άτομα κάθε ηλικίας που θέλουν να μάθουν το μέλλον τους;
Η καφεμαντεία έχει εισχωρήσει και στον χώρο του διαδικτύου, αφού πλέον μπορεί κάποιος να "διαβάσει" το φλιτζάνι του και εξ αποστάσεως. Άλλοι πάλι δίνουν συμβουλές τηλεφωνικά!
Το 90% των πελατών είναι γυναίκες και το 10% άνδρες, και οι πελάτες, είναι ηλικίας από 18 έως 60 ετών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου