27.8.16

Ζητούσαν χιλιάδες ευρώ από παντρεμένη για να μην αποκαλύψουν την… παράνομη σχέση της

Ένας 68χρονος και οι δύο γιοι του, 30 και 29 χρόνων, εκβίαζαν 38χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος, ζητώντας 25.000 ευρώ για να μην αποκαλύψουν στον άνδρα της την εξωσυζυγική σχέση της.
Σε άλλη περίπτωση πυροβόλησαν τις τζαμαρίες καταστήματος τουριστικών ειδών στην Πλακιά Ρεθύμνου και στη συνέχεια ζητούσαν 15.000 ευρώ από τον 34χρονο ιδιοκτήτη του για να μην το ξανακάνουν…
Σύμφωνα με το the toc, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου είχαν εξακριβώσει τη συμμετοχή τους στους εκβιασμούς, ωστόσο τους συνέλαβαν για… ζωοκλοπή, προκειμένου να προσθέσουν και τις άλλες σοβαρότερες κατηγορίες.
Ο εκβιασμός της 38χρονης ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου και εξελισσόταν έως τις 20 του ίδιου μήνα, με το θύμα να λαμβάνει δεκάδες μηνύματα SMS, με τα οποία απαιτούσαν 25.000 ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψουν στον σύζυγό της τα… ερωτικά της παραστρατήματα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι πατέρας και γιοι στις 6 Ιουλίου, είχαν πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο τη γυάλινη πρόσοψη καταστήματος 34χρονο, τον οποίο στη συνέχεια εκβίαζαν τηλεφωνικά προκειμένου να τους καταβάλει 15.000 ευρώ για να μην συνεχίσουν τις επιθέσεις εναντίον του ίδιου και του καταστήματός του.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου