3.8.16

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΘΩΝΗ

Τη διαβεβαίωση ότι το έργο «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Οικισμού Μεθώνης» φτάνει σύντομα στην ολοκλήρωσή του είχε σήμερα το πρωί από τον υπεύθυνο μηχανικό ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης σε επίσκεψη που πραγματοποίησε με τους συνεργάτες του, στο εργοτάξιο.

Το έργο που είναι σχεδόν ολοκληρωμένο αφορά την κατασκευή του υπολειπόμενου δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της τοπικής κοινότητας Μεθώνης, με στόχο την ενοποίηση αυτού με το υφιστάμενο δίκτυο. 
Ο προϋπολογισμός είναι 1.434.000,00 € και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», ενώ ο φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος.

«Το έργο αυτό είναι αναπτυξιακού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα και έχει άμεσο αντίκτυπο στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων και στην ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου της περιοχής. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να συνδεθούν οι οικίες με το νέο δίκτυο και να τελειώσει έτσι η ταλαιπωρία των κατοίκων», δήλωσε ο Δήμαρχος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου