21.8.16

Σόδομα και Γόμορρα σε ελληνικό σίριαλ: «Θα παίξει η γκ@με@ μου τον ρόλο…. Τέλος!»

Και ύστερα σου λέει, αυτά δεν γίνονται…!
Μωρέ γίνονται, μια χαρά γίνονται. Και μη φανταστείς αναγνώστη, κάπου μακριά. Δίπλα σου, εντελώς δίπλα σου!
 Κάτω από τη μούρη σου.
Τι συνέβη αυτή τη φορά; ότι και πολλές ακόμα, που είτε δεν τις έμαθες, είτε «κουκουλώθηκαν» και βαφτίστηκαν «οντισιόν» και δεν το πήραμε ποτέ χαμπάρι.
Αυτήν τη φορά η ιστορία έχει ως εξής!
Σε αγαπημένο σίριαλ ελληνικού καναλιού, χρειάστηκε ή «χρειάστηκε» η εισαγωγή νέου ρόλου. Ο ρόλος ήταν γυναικείος. όχι κάτι ιδιαίτερο, ως προς την ερμηνευτική του ισχύ, αλλά με μεγάλη παρουσία στις σελίδες του σεναρίου, άρα και στο γυαλί.
Ναι, στο γυαλί, αυτό για το οποίο δίνονται καθημερινά μάχες, που συνήθως ποτέ δεν μαθαίνεις!
Επομένως, αυτός ο ρόλος έπρεπε να δοθεί σε αυτήν που… πληρεί της προϋποθέσεις. Τι; Δεν είναι αυτό απαραίτητο; Δίκιο έχεις, δεν είναι. Ή τουλάχιστον όχι πάντα.
όπως στη ιστορία μας, που είναι πέρα για πέρα αληθινή αν και με έντονα στοιχεία από παραμύθι.
Έχουμε λοιπόν μία «σταχτοπούτα», που βρήκε τον πρίγκιπά της στα πλατό ενός σίριαλ. Ο πρίγκιπας διέθετε μεγάλη θέση εκεί και ισχυρό λόγο.
Αυτά λοιπόν ήταν τα όπλα στη φαρέτρα της ηρωίδας μας. Εντάξει, έχει πάει και σε δραματική σχολή, αλά και άλλες πόσες χιλιάδες συνάδελφοί της, που δεν είδαν ποτέ την πόρτα για την… «οντισιόν», που δεν έγινε ποτέ.!
Ένα απλό «Τον ρόλο θα τον παίξει η …….! Τέλος!» από τον πρίγκιπά της, ήταν αρκετό για να πάρει στα χέρια της το σενάριο. Τόσο απλό. Τι σου κάνει εντύπωση αναγνώστη; Ναι, γίνεται και αυτό στον κατά τα άλλα αγγελικά πλασμένο χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας. Από εκείνη την μέρα η «Σταχτοπούτα» βρίσκεται στις οθόνες σας ερμηνεύοντας την….. Ναι, αυτήν. Καλά κατάλαβες!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου