4.8.16

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - Η φόνισσα είναι εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου» - Ζητά συγγνώμη γιατί... «θόλωσε»


Η φόνισσα είναι εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου» - Ζητά συγγνώμη γιατί... «θόλωσε»

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για το άγριο έγκλημα πάθους στο Κορωπί, όπου 26χρονη μαχαίρωσε θανάσιμα την 35χρονη πρώην σύζυγο του 41χρονου συντρόφου της και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Το άγριο φονικό είχε ως αποτέλεσμα ο 41χρονος, για να εκδικηθεί να πυροβολήσει τον πατέρα της φόνισσας και τη σύντροφο του με την οποία διέμεναν μαζί στην ίδια περιοχή, ενώ οδήγησε σε μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη: Η 26χρονη είναι εγγονής της διαβόητης «Τίγρης του Κορωπίου». Της γυναίκας που είχε σοκάρει το πανελλήνιο το 1963 καίγοντας ζωντανό το σύζυγό της!
Σημειώνεται ότι στην απολογία της, η 26χρονη φέρεται να δήλωσε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το θύμα, απλά ήθελε να την τρομάξει. «Θόλωσα, δεν ήξερα τι έκανα, ζητώ συγνώμη από τα παιδιά», είπε σύμφωνα με πληροφορίες.
Ποια ήταν η «Τίγρης του Κορωπίου»
Τον Οκτώβριο του 1963, η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από το έγκλημα της 27χρονης Ελένης Παπαϊωάννου, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών.
Η νεαρή γυναίκα δολοφόνησε το σύζυγός της, ο οποίος υποπτευόταν ότι διατηρούσε σχέσεις με άλλο άνδρα, στον οποίο και επιτέθηκε με αποτέλεσμα να καταδικασθεί ερήμην σε 20 ημέρες φυλάκισης.
Οταν το πληροφορήθηκε, η σύζυγός του αποφάσισε να τον δολοφονήσει. Αγόρασε βενζίνη και όταν ο άνδρας κοιμήθηκε, σφράγισε όλα τα παράθυρα του σπιτιού, κλείδωσε τα δωμάτια και τον περιέλουσε με βενζίνη.
Στη συνέχεια άναψε ένα σπίρτο και έφυγε τρέχοντας από το δωμάτιο, αφού τον είχε κλειδώσει μέσα και τον άκουγε να ουρλιάζει ενώ καιγόταν ζωντανός.
Τα λόγια της αφού παραδόθηκε αυτοβούλως, συγκλονίζουν: «Εβαλα φωτιά και έκαψα τον άνδρα μου. Ηρθα να παραδοθώ και δεν μετανοώ γι' αυτό που έκανα».
Στην πορεία οι αποκαλύψεις ήταν ακόμη πιο σοκαριστικές, αφού στη δίκη αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός της την είχε βιάσει σε ηλικία 15 ετών, ενώ δούλευε σαν υπηρέτρια στο σπίτι του. Ο λόγος που τον παντρεύτηκε ήταν ότι την ανάγκασαν τα αδέλφια της αφού ήταν πλέον μια... «ατιμασμένη».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου