18.8.16

Αχιλλέας και Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος : Το μεγάλο μυστικό

Σε μεγάλη… φόρμα βρίσκονται οι αδελφοί Αχιλλέας και Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος, που κυριαρχούν σε στεριά (ο ένας) και θάλασσα (ο άλλος), οδηγώντας τις επιχειρήσεις τους από επιτυχία σε επιτυχία.
Κωστής Κωνσταντακόπουλος,
Κωστής Κωνσταντακόπουλος. Eτών 46. Επικεφαλής COSTAMARE.
Από τη μία, ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος «τρέχει» πολύ καλά το τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino στη Μεσσηνία, το οποίο είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της χώρας μας, προσφέροντας τεράστια οφέλη σε ολόκληρο τον νομό Μεσσηνίας, που χάρη στο Costa Navarino έχει αναδειχθεί σε σημαντικό τουριστικό προορισμό.
costa navarino
Χαρακτηριστικό είναι ότι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, χάρη και στην επένδυση του Costa Navarino, είναι πλέον το τρίτο ταχύτερα αναπτυσσόμενο αεροδρόμιο της Ευρώπης – σε αυτό έχει διαδραματίσει βέβαια σπουδαίο ρόλο και προσωπικά ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, που ανήκει στο διοικητικό συμβούλιο της Aegean Airlines.
Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος
Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος
Όμως ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και αναζητά τρόπους να επεκταθεί στον ξενοδοχειακό κλάδο, και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η συνεργασία του με τον τουρκικό όμιλο Dogus Holdings για την απόκτηση του ξενοδοχείου Athens Hilton από την Ιονική Ξενοδοχειακή, θυγατρική της Alpha Bank. Η κοινοπραξία Κωνσταντακόπουλου-Dogus θεωρείται το φαβορί για να πάρει τα «κλειδιά» του Hilton, για την αξιοποίηση του οποίου έχουν ήδη εκπονηθεί φιλόδοξα σχέδια.
Hilton_exterior
Άλλωστε, η ΤΕΜΕΣ του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου είχε δηλώσει παρούσα στον διαγωνισμό για τον “Αστέρα” Βουλιαγμένης, αλλά και για την έκταση στα Αφάντου της Ρόδου.
asteras_panoramiki_new1
Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος με την ναυτιλιακή εταιρεία Costamare πρόσφατα… τρέλανε αναλυτές και επενδυτές με τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου που παρουσίασε, τα οποία ήταν ανώτερα των προσδοκιών, αλλά και με την κίνησή της οικογένειας Κωνσταντακοπούλου να επανεπενδύσει ολόκληρο το μέρισμά της σε μετοχές της εταιρείας, στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος επανεπένδυσης μερισμάτων.
Κωστής Κωνσταντακόπουλος
Κωστής Κωνσταντακόπουλος. Eτών 46. Επικεφαλής COSTAMARE.
Η επιτυχία της Costamare αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στην προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Κωνσταντακόπουλου, στον οποίο συνεργάτες αλλά και αντίπαλοι αναγνωρίζουν ότι, όπως και ο πατέρας του, είναι μετρ των διαπραγματεύσεων, αλλά και θιασώτης του «ομαδικού παιχνιδιού», γι’ αυτό και περιστοιχίζεται από μια δυνατή ομάδα, με στενό συνεργάτη τον οικονομικό διευθυντή του, Γρηγόρη Zήκο.
Δεν εξηγείται αλλιώς, μάλλον οι επιχειρήσεις «τρέχουν» στο DNA της οικογένειας Κωνσταντακοπούλου…


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου