14.8.16

Η Νταϊάνα δεν μπορούσε στιγμή δίχως τον δονητή της.... Του είχε βγάλει και παρατσούκλι !

1Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο πρώην σωματοφύλακας της αδικοχαμένης Βρετανίδας πριγκίπισσας. Έτσι, αφού μάθαμε από τον Κεν Ουάρφ για τους εραστές της Νταϊάνα, τώρα υπάρχει και συνέχεια με περισσότερες πικάντικες λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή.
Η Νταϊάνα είχε τέτοια εξάρτηση με τον δονητή της, που της ήταν αδύνατο ακόμη και να ταξιδέψει δίχως αυτόν. Ο Κεν Ουάρφ υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα είχε φτάσει στο σημείο της δεισιδαιμονίας, ενώ είχε βγάλει μέχρι και παρατσούκλι στον δονητή της! Toν αποκαλούσε Gadget, δηλαδή… γκατζετάκι! Στο ταξίδι τους στο Νεπάλ, είχε εκμυστηρευτεί στον σωματοφύλακά της: «Ελπίζω Κεν να έχουμε πάρει μαζί μας το ‘Le Gaget’. Ξέρεις, όλα θα πάνε στραβά δίχως αυτό».



Όμως τελικά, ο Ουάρφ είχε ξεχάσει τον δονητή σε συρτάρι του παλατιού στο Λονδίνο. Τότε η Νταϊάνα ζήτησε να της τον φέρουν αεροπορικώς, μέσα σε διπλωματικό σάκο.

3

Όταν η βρετανική πρεσβεία παρέλαβε τον δονητή, τον τοποθέτησε σε ένα πακέτο και στη συνέχεια σε έναν ασημένιο δίσκο. Ένας υπηρέτης του βασιλιά του Νεπάλ προσέφερε τον δίσκο στον ιπποκόμο της Νταϊάνα ενώ η πριγκίπισσα ήταν μπροστά, καθώς εκείνη την ώρα μιλούσε σε δημοσιογράφους.

2

Ο ιπποκόμος έκανε το μοιραίο λάθος να ανοίξει το πακέτο και τότε το μυστικό της Νταϊάνα αποκαλύφθηκε!
Αλλά εκείνη δεν έδειξε να κοκκινίζει από ντροπή!
 «Αυτό μάλλον είναι δικό μου» είπε και γέλασε δυνατά…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου