24.8.16

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ; Οι εισαγγελείς της «Αυγής » τώρα ανακάλυψαν πως ο Κουρουμπλής ήταν ...ΠΑΣΟΚ !!!

Επίθεση κατά πάντων φαίνεται πως εξαπολύει η Αυγή καθώς μετά τον Ολυμπιονίκη και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πύρρο Δήμα, τώρα τα βάζει και με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Κουρουμπλή. Μάλλον τώρα ανακάλυψε το... πράσινο παρελθόν του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ...
«Πόλεμο» κήρυξε η «Αυγή» κατά του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος έψεξε την εφημερίδα για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά Ολυμπιονικών όπως ο Πύρρος Δήμας.
Σε «πύρινο» κύριο άρθρο της σήμερα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο επανέρχεται, δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, αλλά επιτίθεται στον υπουργό Εσωτερικών διαμηνύοντας ότι «η σιωπή είναι φρονιμότερη της υποκρισίας» όπως είναι ο τίτλος του άρθρου. Παράλληλα, η Αυγή επιτίθεται και κατά της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών που χαρακτηρίζει «ανεξήγητους» και «αήθεις» τους χαρακτηρισμούς του αρθρογράφου της Αυγής για τον Πύρρο Δήμα
Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Π. Κουρουμπλής κατά την τελετή βράβευσης της ολυμπιονικών στην ιστιοπλοΐα, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, είχε εξαπολύσει επίθεση κατά της «Αυγής» για την επίθεση που εξαπέλυσε στον Πύρρο Δήμα αλλά και στην Κατερίνα Στεφανίδη «Είναι μικρόψυχα αυτά που γράφονται για ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοιες σημαντικές διακρίσεις. Είναι άδικα και μικρόψυχα. Αυτή και μόνο η δήλωσή μου τα λέει όλα» δήλωσε.
Ολόκληρο το άρθρο που δημοσιεύει η Αυγή έχει ως εξής:
"Αν νομίζουν ότι η "Αυγή" θα σιωπήσει και θα "νομιμοποιήσει" διά της λήθης καταστάσεις ξένες προς τις αρχές της, ακόμη και προς τα περίφημα ολυμπιακά ιδεώδη, αυταπατώνται. Η δε "Αυγή" θα ακυρωνόταν ως εφημερίδα της Αριστεράς..."
Η Εθνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) εξέδωσε χθες βράδυ μια ανακοίνωση με «μοναδικό στόχο να αποκατασταθεί η αλήθεια που δυστυχώς η εφημερίδα 'Αυγή', με το περιεχόμενο του άρθρου της 'τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές στα τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας', απέκρυψε επιμελώς».
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας είναι στην κυριολεξία προκλητική για δύο λόγους:
α) Διότι, ενώ αναφέρει ως δήθεν στόχο "την αποκατάσταση της αλήθειας", προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τον Πύρρο Δήμα και αποφεύγει οποιαδήποτε νύξη στο βασικό ερώτημα του περίφημου άρθρου συνεργάτη της εφημερίδας: "Πού χάθηκε εκείνη η περίφημη σχολή της ελληνικής άρσης βαρών, την οποία είχαμε ονομάσει ντριμ τιμ για τις επιτυχίες της και τη συγκομιδή των ολυμπιακών μεταλλίων".
Σε πολλά δε σημεία το εν λόγω άρθρο, που παρεμπιπτόντως έφερε τον τίτλο «Πρωταθλητισμός χωρίς αθλητισμό» και όχι αυτόν που υπαινίσσεται η ΕΟΑΒ, αναφερόταν στο «σύστημα» ή τη «βιομηχανία εισαγωγής και κατασκευής πρωταθλητών». Εμφανώς, άρα, στόχος της ΕΟΑΒ διά της ανακοινώσεως είναι η απόκρυψη της αλήθειας διά της διολισθήσεως σε... εύκολα θέματα.
β) Διότι η ΕΟΑΒ είναι η επίμαχη ομοσπονδία, η πέτρα του σκανδάλου που όσο δόξασε την Ελλάδα διά των επιτυχιών των αθλητών, άλλο τόσο και πολύ περισσότερο την ντρόπιασε με το σύστημα ντόπινγκ που -δυστυχώς γι' αυτήν και όλους- αποκαλύφθηκε στη συνέχεια και άρα κάτι περισσότερο θα γνωρίζει από εμάς τους αδαείς και θα περιμέναμε να προσφέρει στην "αποκατάσταση της αλήθειας" κάτι περισσότερο από την παράθεση των αγωνιστικών συμμετοχών του Π. Δήμα. Εικάζουμε δε ότι η διοίκηση της ομοσπονδίας δεν είναι ουρανοκατέβατη στον χώρο θα γνωρίζει κάπως τα τότε πεπραγμένα των έσω. Ή όχι;
Ομολογούμε ότι η ανακοίνωση της ομοσπονδίας ήταν απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υποκρισίας. Όμως διαπιστώνουμε ότι τελικώς έχουν φροντίσει να γεμίσουν το ποτήρι όλοι εκείνοι που με τον έναν ή άλλον τρόπο συμμετείχαν επί δεκαετίες στο πολιτικό ντοπάρισμα των Ελλήνων και ξεφούσκωσαν πολιτικά όταν οι μέθοδοί τους αποκαλύφθηκαν και καταδικάστηκαν από τον ελληνικό λαό.
Αν νομίζουν ότι η «Αυγή» θα σιωπήσει και θα «νομιμοποιήσει» διά της λήθης καταστάσεις ξένες προς τις αρχές της, ακόμη και προς τα περίφημα ολυμπιακά ιδεώδη, αυταπατώνται. Η δε «Αυγή» θα ακυρωνόταν ως εφημερίδα της Αριστεράς.
Εν κατακλείδι, μια παράκληση προς οποιονδήποτε θελήσει να δώσει συνέχεια στο θέμα: Άκουσε τίποτε για τη συμμετοχή των Ρώσων αθλητών στο Ρίο; Γνωρίζει οι αθλητές ποιας χώρας έχουν τα περισσότερα κρούσματα ντόπινγκ και πώς το εξηγεί; Ποιες προπονητικές μεθόδους χρησιμοποιούσαν οι «ανατολικοί» για τις επιτυχίες τους και ιδιαίτερα οι Ανατολικογερμανοί στην κολύμβηση; Τι απάντησε ο Σγουρός στις εκκλήσεις Ιακώβου να εμφανιστεί και να πάρει θέση για την «ντριμ τιμ» της άρσης βαρών; Γνωρίζει κάτι για τη «φαρμακαποθήκη» Τζέκου;
Αν οιοσδήποτε, ακόμη και υπουργός, δεν γνωρίζει κάτι για όλα αυτά, φρονιμότερο μάλλον είναι να σιωπά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου