22.8.16

Σφαγή ΣΥΡΙΖΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ για την παρουσίαση του δελτίου της ΕΡΤ

Φαίνεται ότι τη συγκεκριμένη θέση την έχουν βάλει αρκετοί στο «μάτι», αλλά εκτός από τους «κατοίκους» του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής υπάρχουν και εξωτερικοί… μνηστήρες.
Στο πλαίσιο των αλλαγών που μελετά η διοίκηση της ΕΡΤ για την καινούργια σεζόν είναι και η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. 
Αν και ο Πάνος Χαρίτος που το παρουσιάζει χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης κάποιοι επιχειρηματολογώντας με τα νούμερα τηλεθέασης υποστηρίζουν ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων πρέπει να αλλάξει και στην παρουσίασή του με αποτέλεσμα να συζητείται η αντικατάστασή του.
Η σκέψη αυτή έχει διαρρεύσει εντός του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και όπως φαίνεται υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται να καθίσουν στη συγκεκριμένη θέση, ενώ όμως ο Πάνος Χαρίτος δεν σκοπεύει να την παρατήσει… αμαχητί αλλά να διεκδικήσει την παραμονή του στην καρέκλα της παρουσίασης.
Ορισμένα από τα ονόματα που λέγεται ότι έχουν πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων είναι του Γιώργου Δαράκη, της Μαριλένας Κατσίμη και της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να… σκάσει στο ραδιομέγαρο άλλο πρόσωπο που δεν ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ, προκειμένου να βρεθεί στην παρουσίαση του δελτίου. Βέβαια το εμπόδιο για την απόκτηση προσώπου από την ελεύθερη αγορά και όχι από το υπάρχον δυναμικό της κρατικής τηλεόρασης είναι ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί να κάνει πρόσληψη ενός προσώπου για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά θα μπορεί να προχωρήσει όταν και εφόσον εγκριθούν προσλήψεις για την κρατική τηλεόραση προκειμένου να καλυφθούν άλλες θέσεις εργασίας που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία της.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πηγές οι προσλήψεις για την κάλυψη των θέσεων έχει επανειλημμένως τεθεί σε στελέχη του Μαξίμου που όμως καθυστερούν να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση θεωρώντας ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και ότι για ακόμα μία φορά η ΕΡΤ θα βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα»…!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου